Πολάκης σε ΝΔ: Ποντάρετε στο ρατσισμό για ψηφαλάκια

2242869.medium.jpg

Με επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τα πεπραγμένα της στο χώρο της Υγείας, ως κυβέρνηση, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τόσο στην κριτική που άσκησαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ για το «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης, όσο και στις αναφορές τους ότι η ρύθμιση για την ασφάλιση των ανασφάλιστων πολιτών ισχύει από το 2014.

«Αφού τα έχετε ψηφίσει όλα αυτά, γιατί άνθησαν τα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία, αφού με τις υπουργικές αποφάσεις τα λύσατε γιατί και σήμερα μας παίρνουν για προβλήματα που δημιουργούνται στα νοσοκομεία με τη μη δυνατότητα νοσηλευτικής περίθαλψης των ανθρώπων αυτών;» ρώτησε προς τα έδρανα της ΝΔ και ανέφερε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν προσέρχονταν ο κόσμος ήταν γιατί έπρεπε να υπογράψει δήλωση αποδοχής χρέους ότι το κόστος της νοσηλείας του θα μεταβιβαστεί στην εφορία. «Ούτε από το πεντάευρω τους είχατε εξαιρέσει, ούτε μπορούσε κανείς να κάνει εργαστηριακές εξετάσεις σε δημόσιες δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας» προσέθεσε.

Καταλόγισε δε στην αξιωματική αντιπολίτευση «βαθιά ιδεολογική και πολιτική σύγχυση», αλλά και συγκεχυμένη επιχειρηματολογία αφού -όπως ανέφερε- «από τη μία λέει πως τα είχαν ψηφίσει όλα κι από την άλλη ρωτάει πού θα βρεθούν τα λεφτά για να γίνουν όλα αυτά;».

«Και ποντάρετε και στα ρατσιστικά πρότυπα για να πάρετε ψηφαλάκια. Είναι επικίνδυνη η λογική «δεν θα πληρώσει ο Έλληνας τους πρόσφυγες» και σταματήστε τη», είπε ακόμη για να συμπληρώσει πως ο προσφυγικός πληθυσμός είναι στην πλειονότητά του υγιής πληθυσμός και να διαμηνύσει «αλλά και όποιοι χρειαστούν βοήθεια θα τους την προσφέρουμε».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons