Περουβιανός καρδινάλιος: Ο ΟΗΕ είναι σαν τον Ηρώδη

ZIKA4.jpg

Ο περουβιανός καρδινάλιος, Χουάν Λουίς Τσιπριάνι, παρέβαλε τον ΟΗΕ με τον «Ηρώδη», το βασιλιά της Ιουδαίας που διέταξε τη θανάτωση των βρεφών, αφού ο διεθνής οργανισμός συνέστησε την άμβλωση για τις εγκύους που έχουν προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, που προκαλεί γενετικές ανωμαλίες στα έμβρυα.

«Σήμερα, είμαστε περικυκλωμένοι από Ηρώδεις…Ο ΟΗΕ απέναντι στον ιό Ζίκα, αποφάσισε ότι οφείλουμε να εγκρίνουμε την άμβλωση και να σκοτώσουμε παιδιά. Πρέπει πραγματικά να είναι πολύ βλάκας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος της Λίμα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Διάλογοι Πίστης».

«Υπάρχει μία ιδιοφυΐα, ένας Ηρώδης, που θεωρεί σωστό να καταδικάσει σε θάνατο, ότι πρέπει να προχωρήσουν σε άμβλωση όλοι όσοι αυτήν τη στιγμή κυοφορούν, διότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, που δεν είναι και πλήρως εξακριβωμένος. Όμως, απέναντι στην αμφιβολία, όλοι εις θάνατον».

Ο ΟΗΕ ζήτησε την Παρασκευή από τις χώρες που έχουν πληγεί από τον ιό Ζίκα να εξασφαλίσουν την πρόσβαση στην αντισύλληψη και στην άμβλωση για τις εγκύους που έχουν προσβληθεί από τον ιό, θέματα ταμπού στην καθολική Λατινική Αμερική.

Ο καρδινάλιος, μέλος του OPUS DEI, υπερσυντηρητικής καθολικής οργάνωσης, κατήγγειλε την ταχύτητα με την οποία ο ΟΗΕ έλαβε θέση. «Πρέπει πραγματικά να έχουμε πρόβλημα στην καρδιά, γιατί αυτό είναι πολύ κακό», σχολίασε.

Η επιδημία εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Η Βραζιλία και η Κολομβία είναι οι πλέον πληγείσες χώρες. Στη Βραζιλία, μεγάλος αριθμός παιδιών, οι μητέρες των οποίων είχαν προσβληθεί από τον ιό, γεννήθηκε με μικροκεφαλία και αφύσικα μικρό εγκέφαλο.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons