Το «σ’ αγαπώ» απογειώνει το σεξ

asdf1.jpg

Τι είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την ερωτική επαφή; Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο Chapman των ΗΠΑ υποστηρίζει πως το να λένε οι ερωτικοί παρτενέρ «σ’ αγαπώ» ο ένας στον άλλο είναι πολύ πιθανό να αφήσει και τους δύο ικανοποιημένους.

Οι ερευνητές λένε μάλιστα πως αυτό είναι ακόμα πιο «ισχυρό χαρτί» για την επίτευξη της ικανοποίησης και από τα προκαταρκτικά και από τα σέξι εσώρουχα.

Το 75% των ανδρών που δήλωναν ικανοποιημένοι από το σεξ έλεγαν «σ’ αγαπώ» στη διάρκειά του και το ίδιο ίσχυε για το 74% των γυναικών.

Η μελέτη περιλάμβανε μια online έρευνα με δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες. Οι επιστήμονες ανέλυσαν τις απαντήσεις 39.000 παντρεμένων ετερόφυλων ανδρών και γυναικών και ζευγαριών που συγκατοικούσαν και είχαν σχέση τουλάχιστον τριών ετών.

Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 40 έτη για τις γυναίκες και τα 46 για τους άνδρες.

Το συμπέρασμα ήταν πως όσο περισσότερο το ζευγάρι επικοινωνεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τόσο πιο ικανοποιητική αυτή θα είναι.

Τα στοιχεία που έκαναν ακόμα πιο ικανοποιητική την ερωτική επαφή ήταν επίσης το να επαινεί ο ένας σύντροφος τον άλλο για κάτι που έκανε στο κρεβάτι και το να ζητά κάτι που ήθελε.

Επίσης το να μιλά το ζευγάρι για το σεξ στο τηλέφωνο ή μέσω email στη διάρκεια της ημέρας βρέθηκε να βοηθά στην επίτευξη της ικανοποίησης.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας ήταν ωστόσο το να λένε «σ’ αγαπώ», κάτι που έκαναν τρεις στους τέσσερις ικανοποιημένους άνδρες και γυναίκες.

Από τους συμμετέχοντες που δεν ικανοποιούνταν από το σεξ, το 49% των ανδρών και το 44% των γυναικών έλεγαν «σ’ αγαπώ».

Ακόμα ένα στοιχείο που διασφάλιζε το καλό σεξ ήταν το να γελά το ζευγάρι για κάτι αστείο που έγινε την ώρα που έκανε έρωτα.

Η μελέτη διαπιστώνει επίσης πως τα ζευγάρια δεν κάνουν όσο περνούν τα χρόνια τόσο σεξ όσο στην αρχή της σχέσης τους και πρέπει να το δουλέψουν για να γίνει προτεραιότητα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons