Επιστημονική επιτροπή της ΕΛΕΑΝΑ προς όφελος των ρευματοπαθών

arth-735x459.jpg

Την σύσταση Επιστημονικής Επιτροπής με σκοπό τη στήριξη των σκοπών της ΕΛΕΑΝΑ, προς όφελος των ρευματοπαθών της χώρας αποφάσισε το Δ.Σ. της Εταιρείας.

Την Επιτροπή, που αποτελεί συμβουλευτικό όργανο του Δ.Σ.  απαρτίζουν καθηγητές των ιατρικών σχολών της χώρας με γνωστικό αντικείμενο τη ρευματολογία ή  με έντονο ενδιαφέρον για τις ρευματικές παθήσεις , ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΡΕ –ΕΠΕΡΕ και ρευματολόγος μέλος του ΔΣ της ΕΛΕΑΝΑ.

Έργο της Επιστημονικής Επιτροπής είναι κυρίως να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για την μεγιστοποίηση της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του ιατρικού κόσμου, των ασθενών αλλά και του ευρέως κοινού για την πρόληψη και την αντιμετώπιση  των ρευματικών παθήσεων με απώτερο στόχο την διατήρηση και καλυτέρευση της  ποιότητας ζωής όλων.

1η πρόταση της Επιστημονικής Επιτροπής που έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. της Εταιρείας είναι η πραγματοποίηση δύο ενημερωτικών ημερίδων τον Μάιο στην Αθήνα και το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons