Η ιδιωτική τηλεόραση στηρίζει την ανακαίνιση της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του «Σωτηρία»

stirizo.jpg

Μαζί για έναν  καλό σκοπό. Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Μέσα από την κοινή καμπάνια, με τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΩ», συνδράμουν στην ανακαίνιση της Γ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΓΝΑ «Η Σωτηρία». Σε μια σειρά από πέντε τηλεοπτικά βίντεο, πρόσωπα από όλους τηλεοπτικούς σταθμούς-μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ προτρέπουν «να προσφέρουμε κάτι μικρό για το νοσοκομείο που προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, στις 23:59 το βράδυ, οι γραμμές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (Cosmote–Vodafone–Wind) θα είναι ανοιχτές. Κάθε SMS στο 19059 στοιχίζει 1,23 ευρώ, εκ των οποίων το 1 ευρώ πηγαίνει στην ανακαίνιση. Παράλληλα, τα κανάλια θα εντάξουν ειδικά αφιερώματα μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ώστε να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για τη δραστηριότητα και το έργο της Ογκολογικής Μονάδας και της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία» και την ανάγκη να συμβάλουμε όλοι, για να στηρίξουμε το έργο της, μέσω της κατασκευής και συντήρησης των αναγκαίων υποδομών που απαιτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κλινική.

«Το Νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται εκεί από το 1902. Χιλιάδες άνθρωποι, από όλη την Ελλάδα, έχουν δεχθεί τη φροντίδα του. Ίσως και κάποιος δικός σας. Η Γ΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία έχει τώρα την ανάγκη μας. Ενωνόμαστε όλοι, για να βοηθήσουμε στην ανακαίνισή της. Στείλε sms ΣΤΗΡΙΖΩ ή STIRIZO στο 19059», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η Ογκολογική Μονάδα-Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Κλινικές της Ιατρικής Σχολής, με πολύπλευρο κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο. Φέτος, συμπληρώνει 25 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση. Το κλινικό της έργο περιλαμβάνει νοσηλευόμενους ασθενείς, μονάδες ημερήσιας νοσηλείας, μονάδες, τμήματα και ιατρεία που καλύπτουν όλο το εύρος της παθολογίας.

Προσπαθεί να καθιερώσει ένα σύγχρονο μοντέλο ιατρικής προσέγγισης, που στηρίζεται στη διακλαδική προσέγγιση (multidisciplinary-ταυτόχρονη αξιολόγηση του ασθενή από πολλούς γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων) και στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση (κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν υπάρχει μια «συνταγή» για όλους).

Η δράση πρόκειται να υλοποιηθεί, μέσω της ΜΚΟ της Μονάδας του Ογκολογικού Κέντρου Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΟΚΙΒΕΕ). Το ΟΚΙΒΕΕ είναι μία αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με πολυετή προσφορά και δραστηριότητες, με αποκλειστικά κοινωφελή και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σκοπός του ΟΚΙΒΕΕ είναι η καταγραφή, η εκπαίδευση, η ενημέρωση, η έρευνα, η προαγωγή της ιατροβιολογικής επιστήμης και, γενικά, η αφιλοκερδής παροχή υπηρεσιών υγείας στο χώρο της παθολογίας, της ογκολογίας και των νοσημάτων, που σχετίζονται με αυτή άμεσα ή έμμεσα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

 

 

 

 

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons