Τεράστιες ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας

dsfghjnm.medium.jpg

«Οξυγόνο τέλος… Καύσιμα τέλος… Ιματισμός τέλος… Τέλος και η υπομονή μας… Η Πολιτεία αδιαφορεί. Η Υγεία λιμοκτονεί…», είναι το σύνθημα που γιατροί και προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας έχουν αναρτήσει στην είσοδο του κτιρίου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περιγράψουν τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας.

Οι γιατροί και το προσωπικό του κέντρου Υγείας Ιστιαίας προχώρησαν και σε στάσεις εργασίας για να αναδείξει το πρόβλημα, συγκεντρώνοντας την συμπαράσταση όλων των τοπικών φορέων.

«Είμαστε μια απομακρυσμένη περιοχή και το ΚΥ Ιστιαίας θα έπρεπε να λειτούργει χωρίς προβλήματα, κάτι που δεν συμβαίνει» τονίζει η δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου.

Οι εκπρόσωποι των φορέων μιλούν για «εξαθλίωση που βιώνει το σύστημα υγείας» στην περιοχή και καταγγέλλουν ότι ακόμα και «η διακομιδή των ασθενών γίνεται με αγροτικά αυτοκίνητα, μιας και το ασθενοφόρο έχει ακινητοποιηθεί». Όπως καταγγέλλουν, μετά από τροχαίο μέσα στην πόλη της Ιστιαίας, ο τραυματίας οδηγός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας σε καρότσα ΙΧ ημιφορτηγού γιατί δεν είχε καύσιμα να κινηθεί το ασθενοφόρο.

«Είναι χρέος μας να ευαισθητοποιήσουμε όλη την κοινωνία, γιατί όλοι βιώνουμε τα ίδια προβλήματα», δηλώνει ο διευθυντής του ΚΥ Ιστιαίας, ιατρός Αλέξανδρος Δαύρης, και τονίζει ότι «το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που όλοι γνωρίζουν, χωρίς οι υπεύθυνοι να δίνουν οριστικές λύσεις».


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons