Πρωτοποριακή επέμβαση με ανασύσταση κόλπου στο «Γεννηματάς»

cardiothoracic_surgery1.medium.jpg

Έναν νέο κόλπο σε 35χρονη που είχε υποβληθεί σε αφαίρεση  λόγω καρκίνου πριν από τρία χρόνια, δημιούργησαν έλληνες γιατροί, δίνοντας τη δυνατότητα στη γυναίκα να έχει πάλι μια φυσιολογική ερωτική και οικογενειακή ζωή.

Η πρωτοποριακή επέμβαση έγινε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής-Μικροχειρουργικής του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» από τον πλαστικό Ανδρέα Γραββάνη αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Στις περιπτώσεις αυτές η ανακατασκευή του κόλπου γίνεται με μισωτό εντερικό κρημνό (ιστός).

«Το νεαρό της ηλικίας και η άριστη πρόγνωση για την εξέλιξη της νόσου ήταν τα κίνητρα για να δώσουμε πίσω μια φυσιολογική ερωτική και οικογενειακή ζωή, παρά τις μεγάλες χειρουργικές προκλήσεις της επέμβασης. Οι δυσκολίες στην περίπτωση της 35χρονης ήταν η προγενέστερη εντερεκτομή και η μετεγχειρητική ακτινοβολία, που καθιστούσαν τη χρήση οποιουδήποτε εντερικού κρημνού εξαιρετικά υψηλού ρίσκου» είπε ο κ. Γραββάνης.

Η 35χρονη έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της και σε μια ομαλή καθημερινότητα.

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons