Νέο χαμόγελο σε μια επίσκεψη με οδοντικά εμφυτεύματα

dontia.medium.jpg

Άνοδο γνωρίζει διεθνώς ο οδοντιατρικός τουρισμός καθώς η μεγάλη μερίδα των τουριστών που αναζητούν οδοντίατρο στο εξωτερικό ψάχνουν να βρουν και στην χώρα μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος. Στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της δύσης το κόστος για κοσμητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις είναι αρκετά μεγάλο. «Οι περισσότεροι ερευνούν στο internet εμφυτεύματα και θήκες. Η Ελλάδα συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως το ότι οι γιατροί είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι, ενώ οι τιμές είναι χαμηλές σε σχέση με τις χώρες της βόρειας Ευρώπης και των ΗΠΑ» αναφέρει ο Βασίλης Τζαβάρας, χειρουργός οδοντίατρος-προσθετολόγος-εμφυτευματολόγος στην Advanced Dental Clinics. Ο ίδιος εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα εμφυτεύματα, το υλικό και τις διαφορετικές τιμές προτού επιλέξουμε ειδικό.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστείτε

Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται σε ένα ραντεβού. Η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει και την τοποθέτηση περισσότερων από ένα εμφυτεύματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται αμέσως μετά την εξαγωγή του δοντιού και πραγματοποιείται κάτω από συγκεκριμένες  προϋποθέσεις (τύπος αποκατάστασης, ύψος-πάχος εναπομείναντος οστού κλπ). Εάν έχει προηγηθεί σωστός σχεδιασμός η διαδικασία δεν έχει μειονεκτήματα.

Στις μέρες μας, ο πιο εξελιγμένος τρόπος τοποθέτησης εμφυτεύματος περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού χειρουργικού νάρθηκα. Με τους νάρθηκες αυτού του είδους, και σε συνδυασμό με την ειδική οδοντιατρική αξονική απεικόνιση (dental scan) μπορούμε να γνωρίζουμε από πριν την ακριβή θέση τοποθέτησης του εμφυτεύματος.

Το υλικό: Τιτάνιο ή ζιρκόνιο;

Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας τιτάνιο, ένα υλικό πλήρως βιοσυμβατό και με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα κατά την μακροχρόνια χρήση του. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται και το ζιρκόνιο (κεραμικό υλικό), το οποίο αν και είναι βιοσυμβατό, δεν εμφανίζει εξίσου καλά αποτελέσματα.

Το κόστος

Λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν εμφανιστεί πολλοί οδοντίατροι που τοποθετούν εμφυτεύματα με πολύ χαμηλές τιμές. Η χαμηλή τιμή ίσως σημαίνει πιο οικονομικά εμφυτεύματα, για τα οποία όμως δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες κλινικές έρευνες-μελέτες αλλά και η συνεργασία με οδοντοτεχνικά εργαστήρια χωρίς την απαραίτητη εκπαίδευση και εξοπλισμό. Οι παράγοντες αυτοί σε συνδυασμό με ελλιπή εκπαίδευση και κλινική εμπειρία από την πλευρά του οδοντιάτρου μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά  προβλήματα στην στοματική κοιλότητα και στην γενική υγεία του ασθενούς.

Η αποθεραπεία

Ο χρόνος αποθεραπείας κατά την τοποθέτηση ενός ή περισσότερων εμφυτευμάτων κυμαίνεται από 7-10 μέρες. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και δεν προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητα του ασθενούς.

Η διάρκεια ζωής

Το εμφύτευμα μπορεί να παραμένει στην στοματική κοιλότητα απόλυτα λειτουργικό για μια ζωή. Τα ποσοστά επιτυχίας αγγίζουν έως και το 100%, όταν υπάρχει σωστή στοματική υγιεινή και προληπτικός έλεγχος ανά εξάμηνο από τον ειδικό.

Info: Advanced Dental Clinics, τηλ.: 216 2001220, http://ift.tt/1YCVDIy

drtzavaras1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons