Κλινική έρευνα για τη σειρά αντιγήρανσης AGING ERASURE

rutida.medium.jpg

Η σειρά αντιγήρανσης AGING ERASURE της ΥΟUTH LAB. περιλαμβάνει τρεις προηγμένες συνθέσεις που ενδυναμώνουν και ενεργοποιούν τις βιολογικές λειτουργίες του δέρματος με στόχο την επαναφορά και διατήρηση της νεότητας του.

Η κλινική δράση και αποτελεσματικότητά τους είναι πλέον αποδεδειγμένη με τη μελέτη αξιολόγησης που έγινε στο Τμήμα Κοσμητολογίας Αθηνών σε δείγμα 21 εθελοντών, ηλικίας 45-65 ετών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα προϊόντα δυο φορές την ημέρα, για δυο μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα που προέκυψαν ανά προϊόν είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά, κατατάσσοντας τις φόρμουλες στις πλέον προηγμένες συνθέσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δείτε αναλυτικότερα:

RESTORING SERUM All Skin Types

RESTORING_SERUM.jpg

Κρεμο-ορός που αναζωογονεί τους γηρασμένους ινοβλάστες και ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου Ι & ΙΙΙ και της ελαστίνης, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη, ελαστικότητα, σφριγηλότητα και λεία επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στα τεστ καταναλωτών, 9 στις 10 γυναίκες είδαν βελτίωση των ρυτίδων κατά 76% στους 2 μήνες!

Θυμίζουμε ότι η σύνθεση περιλαμβάνει επαρκή ποσότητα του συμπλέγματος αμινοξέων και ιχνοστοιχείων Neodermyl®, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι δίνει το αποτέλεσμα μιας ένεσης κολλαγόνου κατόπιν χρήσης 15 ημερών*!

*Αποτέλεσμα in vivo μελέτης

WRINKLES ERASURE CREAM All Skin Types

WRINKLES_ERASURE_CREAM.jpg

Ενισχυμένη κρέμα που επαναφέρει τη νεανική λάμψη και ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενεργοποιεί τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση.

Στα τεστ καταναλωτών, αποδείχθηκε βελτίωση των ρυτίδων κατά 42% στους 2 μήνες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα! Όσον αφορά την υφή της επιδερμίδας, παρατηρήθηκε βελτίωση κατά 68% στους 2 μήνες, με σημαντικότερο όλων στο ποσοστό των εθελοντών, όπου 10 στις 10 γυναίκες είδαν 90% βελτίωση της λάμψης μετά από χρήση 2 μηνών!

WRINKLES ERASURE CREAM FOR EYES All Skin Types

WRINKLES_ERASURE_CREAM_FOR_EYES.jpg

Πλούσια κρέμα ματιών με ενισχυμένη σύνθεση, καθώς μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ξεκούραστο, νεανικό και φωτεινό βλέμμα.

Στα τεστ καταναλωτών, αποδείχθηκε ότι 7 στις 10 γυναίκες είχαν βελτίωση των μαύρων κύκλων κατά 52% στους 2 μήνες!

Λίγα λόγια για τη YOUTH LAB. Τα ΥOUTH LAB.  είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2013 από την DERMACON, εταιρεία με 21 χρόνια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής. Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη! Tα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, όπως το βραβείο Red Dot Award «Communication Design 2013»  και το ελληνικό βραβείο Ermis Silver Award 2013, ενώ διακρίθηκαν στα Vita Awards 2013 του περιοδικού Vita ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία. Άλλη διάκριση είναι τα Vita Awards 2014 και αφορά την πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF 30_Oily Skin που αναδείχθηκε προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία CC Creams του περιοδικού Vita / Μάρτιος 2015. Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι το εξαγωγικό βραβείο Greek Exports Awards 2015 στην κατηγορία “Top Export Packaging”, που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνής αγορές, καθώς ενσωματώνουν την υψηλή αισθητική και μια μοναδική φιλοσοφία δράσης των προϊόντων. Η συλλογή YOUTH LAB. περιλαμβάνει 20 δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, που είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και απευθύνονται σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό. Δεν περιέχουν parabens, γλουτένη, παράγωγα πετρελαίου, επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, όπως SLES και SLS Έχουν βιοσυμβατά ενεργά συστατικά, τόσο από άποψη ασφάλειας, όσο και αποτελεσματικότητας

Διατίθενται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης, καθώς και μέσω του www.youthlab.com

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons