Πρόγραμμα διατροφής 2 μηνών με 50 ευρώ

frotiau.jpg

Για όλους εσάς που πήρατε κιλά κατά τη διάρκεια των γιορτών, για όλους εσάς που σας πάχυνε η χειμωνιάτικη διατροφή, ή για όλους εσάς που θέλετε να αισθάνεστε υγιείς και όμορφοι με το σώμα σας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για να χάσετε τα παραπανίσια κιλά σας, είναι η ώρα να επισκεφτείτε το Nutricenter.

To Nutricenter ετοίμασε για εσάς, μια ξεχωριστή πρόταση 2 ολόκληρων μηνών στην οποία περιλαμβάνονται:

1. Δημιουργία προσωπικών διαιτολογίων με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός.

2. Διατροφική παρακολούθηση για 2 μήνες.

3. Λιπομετρήσεις.

4. Diet Coaching.

Στο  Nutricenter χάνουμε πόντους, λίπος και περιττά βάρη, μαθαίνοντας πάνω από όλα να τρώμε υγιεινά με βάση τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού μας. Τώρα, έχουμε ένα επιπλέον λόγο να επιλέξουμε Nutricenter, καθώς εξασφαλίζουμε πρόγραμμα διατροφής για δύο μήνες, μόνο με  50 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για το μήνα Φεβρουάριο 2016.

Τηλεφωνήστε σήμερα και κλείστε το ραντεβού σας: Νutricenter, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 8, 4ος όροφος, Κολωνάκι, τηλ. 210 7210100

www.nutricenter.gr

gsdgdhfd.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons