Συμβουλές υγείας από έναν άνθρωπο που έχει να αρρωστήσει 12 χρόνια

cerveris.jpg

Τη στιγμή που ένας «συνηθισμένος» εργαζόμενος με σταθερό ωράριο, 9 με 5 για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα να καλέσει το αφεντικό του και να πάρει άδεια προκειμένου να αναρρώσει από τη γρίπη που τον «χτύπησε», στην περίπτωση ενός ηθοποιού αυτό ίσως είναι πολυτέλεια. Διότι όταν ένας θεατρόφιλος έχει πληρώσει εισιτήριο για να δει την αγαπημένη του παράσταση, μάλλον εκνευρίζεται όταν μαθαίνει ότι αυτή αναβάλλεται λόγω κρυολογήματος. Οπότε, πώς αφοσιωμένοι ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν και τραγουδούν σε παραστάσεις επί έξι ή επτά ημέρες συνεχόμενα;

«Ζεστό νερό, ξύδι μηλίτης και ατμός», λέει ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός, Michael Cerveris. «Δεν έχω χάσει ούτε μια παράσταση, και δεν έχω αρρωστήσει από το 2004», συνεχίζει.

Ο ηθοποιός, έχει στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη έναν αφυγραντήρα για την υγρασία, τον οποίο θέτει σε λειτουργία κάθε βράδυ τους χειμερινούς μήνες.

cerveris.jpg

Το πρωί, «το πρώτο πράγμα που κάνω, είναι να μπω για μπάνιο και να »τυλιχτώ» στους ατμούς. Μετά, ανοίγω το ντουλάπι και βγάζω το μηλόξυδο- πάντα υπάρχει στα ράφια μου. Βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει κάθε μικρόβιο και μόλυνση». Ο νεαρός, ρίχνει μια κουταλιά από το ξύδι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και το πίνει.

Η τραγουδίστρια Ana Villafañe, υποδύεται την Gloria Estefan στο μιούζικαλ «On Your Feet!», δεν διακινδυνεύει να θέσει τον εαυτό της εκτός, γι αυτό και το μυστικό της κρύβεται στο νερό καρύδας.

d.jpg

«Το μυστικό μου είναι ότι πίνω πολύ νερό αλλά και νερό καρύδας», λέει. Όσο για την ξεκούραση που είναι ζωτικής σημασίας για την ίδια, έχει βρει «καταφύγιο» στις κασέτες διαλογισμού. «Συνήθως κοιμάμαι στη μέση…», παραδέχεται.

Σε σχεδόν κάθε παράσταση, η Cynthia Erivo, που ενσαρκώνει την Celie στο «The Color Purple», δέχεται μεγάλη πίεση προκειμένου να καταφέρνει να ανταπεξέρχεται στις προσκλήσεις της παράστασης. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί, είναι να πίνω ένα ποτήρι του κρασιού, με ξύδι μηλίτη, λεμόνι και νερό», λέει προσθέτοντας ότι το μείγμα βοηθά στο καθάρισμα του πνεύμονα από κάθε φλέμα. Ακολούθως, βάζει στο μπλέντερ αγγούρι, λάχανο και σέλινο…

f.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons