Οι 10 σκέψεις που κάνουν όσοι παθαίνουν κρίσεις πανικού

panic.jpg

Αν δεν έχετε ποτέ πάθει κρίση πανικού, τότε επιστρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι απλά είναι μια δυσάρεστη κατάσταση. Για πολλούς από τους 40 εκατομμύρια Αμερικανούς που βιώνουν μια αγχώδη διαταραχή, οι κρίσις πανικού είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Η εφημερίδα Huffington Post, ζήτησε από τους αναγνώστες της να μοιραστούν τις σκέψεις τους την ώρα που τα συμπτώματα μιας κρίσης (εφίδρωση, ταχυκαρδία, αίσθημα ζάλης κ.α.), κυριεύουν σώμα και νου.

1.«Δεν αισθάνομαι καλά»

«Η κρίση πανικού ξεκινάει με το αίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι συμβαίνει με το σώμα, μετά ο νους μου  αρχίζει και ξεφεύγει και επικεντρώνεται σε κάθε αίσθηση» – Angela Bugli

2.«Ωχ, όχι πάλι»

«Νομίζω πως αυτές οι κρίσεις, δεν θα περάσουν ποτέ. Το ξέρω ότι είναι ενοχλητικές, αλλά δε μπορώ να τις σταματήσω» – Jessi Merrill

3. «Πόσο ντροπιαστικό θα είναι αυτή τη φορά, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό τον φόβο;» – Mendy Serbantez

4. «Παθαίνω καρδιακή προσβολή» – Staci Lynne

5. «Ο κόσμος γύρω μου με κρίνει αυτή τη στιγμή» – Laura Pederson

6. «Γιατί να μην είμαι φυσιολογικός και δυνατός όπως όλοι οι άλλοι;» – Jennifer Brody Fass

7. «Νομίζω πως πεθαίνω» – Lisa Tolli Kogan

8. «Οι οικείοι μου θα απογοητευτούν» – Wendy Prater Mendoza

9. «Σε παρακαλώ, κάντο να σταματήσει» – Christy Sharshel

10. «Απλά, ανάσαινε» – Joyce Crook


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons