Αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας με Worts No5

diliu.jpg

O σύγχρονος τρόπος ζωής, με την εντελώς λανθασμένη πολλές φορές διατροφή και ταυτόχρονα το άστατο διατροφικό πρόγραμμα, το άγχος και η ουσιαστική έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, έχει κάνει τη δυσκοιλιότητα ένα πολύ συνηθισμένο και πολλές φορές σοβαρό πρόβλημα. Aν λοιπόν σας ταλαιπωρεί κι εσάς η δυσκοιλιότητα, θα πρέπει κυρίως να αλλάξετε τη διατροφή σας, αλλά και να βάλετε τα κατάλληλα προϊόντα στην καθημερινότητα σας, και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας. Το προϊόν που θα οδηγήσει στην μεγαλύτερη εντερική κινητικότητα είναι το Worts No5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους που τα συστατικά του έχουν συνδυαστεί για να βοηθούν στην εξομάλυνση της  εντερικής λειτουργίας, κάνοντάς την να έχει μία φυσιολογική σταθερότητα.

Η περιεκτικότητά του σε φυσικά συστατικά όπως είναι το εκχύλισμα Σύκου, βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντερικού συστήματος, αλλά και στη μείωση άλλων αποτελεσμάτων της δυσκοιλιότητας, όπως είναι ο τυμπανισμός, αφού με την oμαλοποίηση αυτής της λειτουργίας μειώνεται και το φούσκωμα που μπορεί να υπάρχει. Παράλληλα, όλοι γνωρίζουν ότι η δυσκοιλιότητα μπορεί αν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, από πόνο μέχρι και γενικότερη κακή διάθεση… δεν θα ήταν ωραίο να εξαφανιζόντουσαν όλα αυτά τα αποτελέσματα μίας κατάστασης που μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, με μία μόνο κουταλιά;

Φούσκωμα, πόνος, έντονη νευρικότητα, κακή διάθεση, έλλειψη ενδιαφέροντας για πολλές δραστηριότητες, είναι μόνο ορισμένα αποτελέσματα της δυσκοιλιότητας, όποτε γιατί να μην πάρουμε μία κουταλιά από το Worts No5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, που χάρις στις φυτικές ίνες που προέρχονται από το Σύκο, βοηθούν στην εξομάλυνση αυτής της δύσκολης κατάστασης. Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA. Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

wortsno5.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons