Worts No5… η λύση για τις γυναίκες

eve2.jpg

Οι περισσότεροι κάποια στιγμή στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, είτε εξαιτίας της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών μας, τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές είτε εξαιτίας κάποιου άλλου προβλήματος που μπορεί να έχουμε. Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες που μπορεί να επηρεάζονται περισσότερο από κάποιους άλλους.

Αυτοί που κυρίως υποφέρουν από δυσκοιλιότητα είναι οι ηλικιωμένοι, κυρίως και τα παιδιά, υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ομάδες που δεν είναι τόσο γνωστό ότι μπορεί να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Για να βοηθηθούν θα πρέπει να έχουν μία πιο προσεγμένη διατροφή και να λαμβάνουν και κάποιο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που θα ενισχύσει την κινητικότητα του εντερικού συστήματος. Και το ιδανικό συμπλήρωμα είναι το φυσικό σιρόπι Worts Νο5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, με γλυκερίνη και εκ. σύκου, πλούσιο σε φυτικές ίνες που αποδεδειγμένα βοηθούν στη δυσκοιλιότητα.

Ποια είναι όμως αυτή η ομάδα που αντιμετωπίζει έντονο το πρόβλημα της

Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, καθώς κατά τη διάρκειά της εμφανίζονται πολλές ορμονικές διαταραχές, αφού ολόκληρο το ορμονικό σύστημα «μεταλλάσσεται» και πολλές φορές επηρεάζονται οι μύες του παχέος εντέρου, και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια δυσκοιλιότητας. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να εμφανιστεί το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας σε αυτή τη φάση, ακόμα και αν δεν υπάρχει ιστορικό. Η αντιμετώπιση του προβλήματος θα πρέπει να είναι άμεση, τόσο για τη ψυχολογία όσο και για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός, αφού πραγματοποιούνται πολλές αλλαγές ήδη σε αυτό, κυρίως στο ορμονικό σύστημα. Έτσι λοιπόν και μία κουταλιά από το Worts Νο5 Κατάλληλο για Δυσκοίλιους θα βοηθήσει όλες εκείνες τις γυναίκες που πέραν του ότι έχουν να αντιμετωπίσουν  τόσες αλλαγές στο σώμα και τη ψυχολογία έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία.

Με χιλιάδες έγκυρες μελέτες για τη δράση των συστατικών τους στον EFSA.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com

wortsno5.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons