Το Worts Νο1 Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς σύμμαχος του μεταβολισμού

worts.jpg

Τι είναι αυτό που κάνουμε περισσότερο μέσα στις γιορτές; Γιορτινά τραπέζια και να απολαμβάνουμε όλες τις γιορτινές συνταγές, σε γλυκά και φαγητά, ενώ τις περισσότερες φορές συνδυάζονται και με ένα ποτήρι κρασί! Αυτές γεμάτες απόλαυση μοναδικές στιγμές μας γεμίζουν και με κάποια επιπλέον κιλά… που πολλές φορές μπορεί να μείνουν και μετά τις γιορτές, ταλαιπωρώντας μας στο να τα χάσουμε. Στόχος μας λοιπόν για αυτό, και γενικότερα για να μειώνουμε ευκολότερα το σωματικό μας βάρος, είναι να έχουμε έναν καλά ενεργοποιημένο μεταβολισμό που θα μπορεί να κάνει ευκολότερα τις καύσεις που θέλουν για να μειώνεται το σωματικό μας βάρος. Και αυτό μας το δίνει το Worts Νο1 Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς. Έχει πλήθος από φυσικά συστατικά που όλα συμβάλλουν θετικά στον οργανισμό μας. Αυτό που προσφέρει την ιδιότητα για τη μείωση του σωματικού βάρους είναι ένα φρούτο, το Garginia Cambogia.

Βασικό του συστατικό είναι το υδροξυκιτρικό οξύ, που έχει την ιδιότητα να βοηθά στη μείωση του βάρους. Η ουσία αυτή, έχει τη δυνατότητα να βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ και να προωθεί την απώλεια βάρους, καθώς είναι μια ένωση που μπορεί να αναστείλει την παραγωγή του λίπους, ειδικά το λίπος που παράγεται από την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων μέσω της διατροφής, όπως είναι οι υδατάνθρακες. Η βασική αυτή ουσία έχει την ιδιότητα να υποστηρίζει το μεταβολισμό και να περιορίζει το ένζυμο citrate lyase, που μετατρέπει την περίσσεια γλυκόζης σε λίπος. Αυτό το ένζυμο είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λιπαρά οξέα, χοληστερόλη και τριγλυκερίδια. Έτσι αποτρέπεται από την χρήση του φυτού αυτού η λιπογένεση και η σύνθεση του λίπους και αποφεύγεται η συσσώρευση των δυνητικά επικίνδυνων ουσιών στο σώμα.

Για αυτό λοιπόν θα πάρουμε το Worts γιατί πέραν από τα θρεπτικά συστατικά και την κάλυψη που μας δίνει σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να μας κάνει να διατηρηθούμε στο βάρος μας και μετά τις γιορτές!

…Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ WORTS ΣΕ ΟΛΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

Πληροφορίες: info@johnnoa.com


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons