Λίφτινγκ με νήματα PDO

wom.jpg

Λεπτά νήματα στο πάχος μιας κλωστής αλλά από πολύ ανθεκτικό υλικό-την πολυδιοξανόνη που εφαρμόζεται χρόνια στην ιατρική-διορθώνουν τη χαλάρωση χωρίς χειρουργείο. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα νήματα PDO κυρίως στην χρήση τους στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική έκδοση Dermatologic Surgery, το αναίμακτο λίφτινγκ με τα νήματα PDO αφήνει ικανοποιημένο το 87% των ασθενών. Όμως, το τελευταίο διάστημα τα νήματα χρησιμοποιούνται και στο σώμα για ανόρθωση του πεσμένου στήθους, σύσφιγξη της πλαδαρής κοιλιάς, για τα μπράτσα που κρεμάνε κ.ά.

Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, δερματολόγος, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια στην κλινική Cosmetic Derma Medicine περιγράφει τη διαδικασία: «Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται σε πρόσωπο και σώμα για να διορθώσουν τη χαλάρωση χωρίς νυστέρι, τομές και ράμματα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μέσα στο διάστημα που ακολουθεί μετά την εφαρμογή τους ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο τοπικά και αυτή η διαδικασία της νεοκολλαγονογένεσης αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος που πλέον φαίνεται πιο νεανικό».

Τα νήματα έχουν μεγάλη ζήτηση και για έναν ακόμα λόγο: πρόκειται για μια διαδικασία ρουτίνας. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται στο ιατρείο και αμέσως μετά την θεραπεία επιστρέφει στις υποχρεώσεις του. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Επιπλέον τα νήματα PDO είναι ασφαλή και δεν προκαλούν επιπλοκές, καθώς είναι βιοαπορροφήσιμα και συμβατά με τον οργανισμό.

Πώς γίνεται το λίφτινγκ

askfjaa2.jpg

Ο γιατρός εισάγει υπό τοπική αναισθησία (χρήση αναισθητικής κρέμας) μια μικρή ατραυματική βελόνα στην προβληματική περιοχή, η οποία έχει ένα νήμα. Το νήμα παραμένει στο δέρμα, αλλά η βελόνα αφαιρείται αμέσως. Όλα τα νήματα τοποθετούνται σε μορφή πλέγματος κάτω από το δέρμα. Μέσα σε λίγη ώρα η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Τα νήματα δεν φέρουν άγκιστρα, είναι πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η δράση τους διαρκεί περίπου 1,5 χρόνο, καθώς η διάσπασή τους λαμβάνει χώρα αργά και σταδιακά.

askfjaa1.jpgΔρ Κωνσταντίνα Μάμαλη, δερματολόγος

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: 210 6980451, http://ift.tt/1tYB5s9


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons