Νεκροί από τη γρίπη των χοίρων σε Αρμενία και Γεωργία

gripi.medium.jpg

Συνολικά 18 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το στέλεχος H1N1 της γρίπης των χοίρων τους τελευταίους δύο μήνες στην Αρμενία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το ξέσπασμα μιας επιδημίας του ιού.

Στις 13 Ιανουαρίου το υπουργείο είχε ανακοινώσει για την ίδια περίοδο ότι 10 άνθρωποι πέθαναν από τη γρίπη των χοίρων. Ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε ότι ο απολογισμός αυξήθηκε σε 18.

Ξεχωριστά, η γειτονική Γεωργία ανακοίνωσε σήμερα ότι 3 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής φέτος από τη γρίπη των χοίρων στη χώρα.

«Τον Ιανουάριο του 2016, τρία θανατηφόρα κρούσματα του ιού H1N1 επιβεβαιώθηκαν από εργαστηριακές εξετάσεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου των Ασθενειών και Δημόσιας Υγείας, Αμιράν Γκαμκρελίτζε.

Και οι τρεις που πέθαναν από την ασθένεια ήταν άνδρες που ζούσαν στη δυτική Γεωργία, διευκρίνισε.

Και στις δύο χώρες ιατρικές πηγές διευκρίνισαν ότι όλοι όσοι έχασαν τη ζωή τους ήταν ασθενείς που παρουσίασαν επιπλοκές και αναζήτησαν ιατρική φροντίδα πάρα πολύ αργά.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons