Πέντε συμβουλές για πιο λαμπερό χαμόγελο

thema_13.jpg

Αν το χαμόγελό σας δεν είναι τόσο λαμπερό όσο θα θέλατε υπάρχουν τρόποι να το «διορθώσετε». Απλά δοκιμάστε μερικά tricks που θα κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται λευκά, υγιή και θα έχετε το πιο γοητευτικό και λαμπερό χαμόγελο που είχατε ποτέ.

Δοκιμάστε κραγιόν σε έντονα χρώματα

Έχετε παρατηρήσει ότι ένα κίτρινο πουκάμισο κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται χλωμό; Το ίδιο συμβαίνει και με τα δόντια σας. Αποφύγετε λοιπόν να χρησιμοποιείτε μουντά και χλωμά χρώματα κραγιόν στα χείλη σας. Αντ’ αυτού προτιμήστε τα έντονα όπως το κόκκινο, το μπορντό, το φούξια. Αυτές οι αποχρώσεις κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά και πιο φωτεινά.

Τονίστε τα χείλη σας

Δοκιμάστε να εφαρμόσετε μολύβι χειλιών ή ένα ελαφρύ κονσίλερ γύρω από το εξωτερικό όριο των χειλιών. Αυτό κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και ζουμερά και τα δόντια πιο λευκά σε αντίθεση με το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Επιλέξτε τις σωστές σκιές

Διαλέξτε δροσερές αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών όπως το μωβ, το πράσινο ή το μπλε. Αυτές οι αποχρώσεις για τα βλέφαρα βοηθούν η προσοχή να μην στρέφεται στον κίτρινο των δοντιών δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πώς είναι άσπρα.

Καταναλώστε φράουλες

Οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ, ένα φυσικό οξύ που έχει δρα και ως λευκαντικό.

Κάντε γαργάρες με λάδι καρύδας

Ανακατέψτε μια κουταλιά λάδι καρύδας με νερό και ξεπλύνετε. Διασημότητες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου σημειώνουν ότι το μείγμα αυτό βοηθάει στην λεύκανση των δοντιών, αν και ιατρικά πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί. Για να δείτε πάντως αποτέλεσμα θα πρέπει να το κάνετε με συνέπεια.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons