Ασθενής πέθανε περιμένοντας ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ

nosokomeio3-656x410.jpg

Ένας ακόμη ασθενής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου παρέμεινε διασωληνωμένος, σε κοινό θάλαμο περιμένοντας να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλγος Αθηνών, προειδοποιώντας παράλληλα ότι η έλλειψη κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η λίστα αναμονής έχει ξεπεράσει το 50 άτομα την ημέρα, πολλά από τα οποία θα καταλήξουν πριν βρεθεί κρεβάτι, αναφέρουν οι γιατροί. Την ίδια ώρα, δεκάδες τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις, αναβάλλονται λόγω της έλλειψης κλινών σε ΜΕΘ, συμπληρώνει.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το πρόβλημα πρόκειται να οξυνθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω της επικείμενης επιδημίας της γρίπης που δημιουργεί αυξημένες ανάγκες. Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείο Υγείας, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, για ν ανοίξουν άμεσα τα 200 κρεβάτια ΜΕΘ, τα οποία είναι εξοπλισμένα και παραμένουν κλειστά. Είναι απαράδεκτο να χάνονται ανθρώπινες ζωές και η εκάστοτε πολική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τα τελευταία χρόνια, να νίπτει τας χείρας της»

«Ο ΙΣΑ θα δώσει μάχη για να σταματήσει η εγκληματική πολιτική που κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές», καταλήγει οι ανακοίνωση των γιατρών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons