Τι θα μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι στο κρυολόγημα και στις ιώσεις

gripi.jpg

Τώρα που έχει λίγο παραπάνω κρύο και έχει αλλάξει ο καιρός, εμφανίζουμε όλα και συχνότερα συμπτώματα ιώσεων και κρυολογήματος.

Φτέρνισμα, πονόλαιμος, επίμονος βήχας, φλέγματα, αδυναμία,  γενικότερη αδιαθεσία είναι μόνο ορισμένα από τα δυσάρεστα συμπτώματα που μπορούμε να εμφανίσουμε κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος και των ιώσεων. Γιατί λοιπόν να έχουμε αυτά τα συμπτώματα και να μην προσπαθήσουμε να τα μειώσουμε ή και αν τα εξαφανίσουμε; Η αλλαγή της διατροφής πολλές φορές δε φτάνει, χρειάζονται και κάποια συμπληρωματικά συστατικά όπως είναι τα συμπληρώματα διατροφής.

Ο συνδυασμός δύο συμπληρωμάτων όπως είναι το Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, μπορεί να οδηγήσει στο να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το πρώτο είναι αυτό που θα μας εφοδιάσει με βιταμίνες όπως είναι η βιταμίνη C, η πιο γνωστή και ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη, που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και θα συνδράμει στη μείωση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.  Περιέχει κολλαγόνο και υαλουρονικό, που ενισχύουν τη σύσταση του δέρματος, του μεγαλύτερου οργάνου του σώματος, και είναι και η πρώτη μορφή αντίστασης, σε επιθέσεις από μικροοργανισμούς και ιούς.

Το δεύτερο έχει ακόμα μεγαλύτερη δράση, αφού ενδείκνυται για τα προβλήματα του άνω αναπνευστικού συστήματος, το οποίο επηρεάζεται κατά την εμφάνιση μίας ίωσης και του κρυώματος. Το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για το Αναπνευστικό, περιέχει συστατικά όπως είναι το μέλι και το έλαιο θυμαριού, που έχουν μαλακτική δράση σε περίπτωση πονόλαιμου, ενώ βοηθούν σημαντικά όταν έχουμε επίμονο βήχα, που μας φέρνει μεγάλη δυσφορία σε πολλές καταστάσεις, ενώ είναι πολύ ενοχλητικός κατά το νυχτερινό ύπνο. Είναι ιδανικά καθώς λειτουργούν ως αποχρεμπτικά και βλενοδιαλυτικό, βοηθώντας στη μείωση και τη διάλυση των φλεγμάτων.

Ο συνδυασμός τους θα ενισχύσει τον οργανισμό, θα μειώσει πολλά από τα συμπτώματα και θα εξαφανίσει πολλά άλλα…. θα είναι τα δύο απαραίτητα συμπληρώματα διατροφής όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος αλλά και σε όλες τις άλλες περιστάσεις.

…Φαντάζεστε τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Ζητήστε τα Worts σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com.

worts3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons