Η γρίπη «έστειλε» εργαζόμενο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου στη ΜΕΘ

gripi.medium.jpg

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 42χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου.

Πριν μερικές μέρες εκδηλώθηκε στον 42χρονο γρίπη και ακολούθησε λόγω της σοβαρότητας της υγείας του εισαγωγή στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει τον ιό της γρίπης.

Σύμφωνα με τον εντατικολόγο ιατρό και διευθυντή της ΜΕΘ Χαράλαμπο Μαρκάκη, άμεσα εισήχθη στη μονάδα με επιδείνωση της κλινικής του κατάστασης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου όλοι όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, είναι χρήσιμο να εμβολιαστούν με το εμβόλιο κατά της γρίπης, δεδομένου ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό προστασίας του οργανισμού.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons