Η στυτική δυσλειτουργία βρήκε τη λύση στα… μούρα

leukantiki.medium.jpg

Τα διάφορα μούρα, το κόκκινο κρασί και τα φρούτα είναι το νέο βιάγκρα, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Μία διατροφή που είναι πλούσια σε φυτοχημικά μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική μας ζωή.

Τα φλαβονοειδή, φυτοχημικά που βρίσκονται στο κόκκινο κρασί, τα φρούτα, τα διάφορα είδη μούρων όπως τα μύρτιλλα, καθώς και το τσάι, είναι γνωστό ότι προσφέρουν πολλά οφέλη στην υγεία μας.

Τώρα οι ειδικοί μας λένε ότι όταν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να βελτιώσουν και την ανικανότητα τόσο όσο και 5 ώρες εβδομαδιαίου γρήγορου περπατήματος. Η στυτική δυσλειτουργία είναι συχνά ένας προπομπός καρδιαγγειακών προβλημάτων και επίσης εκτιμάται ότι τα προβλήματα στύσης θα αφορούν 322 εκατομμύρια ανδρών παγκοσμίως μέχρι το 2025 οπότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και είναι σκόπιμο οι άνδρες να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να την προλάβουν.

Έτσι, οι ειδικοί συστήνουν στους άνδρες να τρώνε 3 χούφτες μούρα την εβδομάδα και να πίνουν μερικά ποτήρια κόκκινο κρασί ώστε να κρατάνε τα προβλήματα στύσης μακριά τους. Έρευνα από τα Πανεπιστήμια της East Anglia και του Χάρβαρντ σε 50.000 μεσήλικες άνδρες έδειξε ότι τα φλαβονοειδή που βρίσκονται κυρίως σε φρούτα όπως τα μύρτιλα, τα βατόμουρα, τα φραμπουάζ (σμέουρα), τις φράουλες, τα σταφύλια, τα κεράσια κ.α. μπορούν να βελτιώσουν τα προβλήματα στύσης κατά 14%.

Όταν αυτή η διατροφή συνδυάζεται και με γρήγορο περπάτημα μπορεί να βελτιώσει την ανικανότητα ακόμα και κατά 21%. Η έρευνα έδειξε επίσης, ότι τα οφέλη από τα φλαβονοειδή είναι μεγαλύτερα στους άνδρες που είναι νεότεροι από 70 ετών καθώς επίσης και ότι όσοι ακολουθούσαν ήδη μία διατροφή πλούσια σε τέτοια φυτοχημικά είχαν 10% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στύσης.

Πηγή: vita.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons