Ξεσηκώνονται Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία

agrinio.medium.jpg

Στις 27 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, σε μία κοινή κινητοποίηση για τις ελλείψεις που παρατηρούνται στα νοσοκομεία τους δίνουν ραντεβού κάτοικοι και φορείς των δύο πόλεων, όπως αποφάσισαν την Τρίτη στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν, επικυρώνοντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ήδη ξεκίνησαν τις διαδικασίες ενημέρωσης των πολιτών για την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και προγραμμάτισαν μία ακόμη σύσκεψη για τις 2 το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας.

Ωστόσο και οι 19 φορείς που συμμετείχαν στην σύσκεψη, προειδοποίησαν ότι είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν την στάση τους, εάν το υπουργείο υγείας συνεχίσει την τακτική της απουσίας, όπως καταγγέλουν.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons