ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ... ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ !!

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ 
Λάρισα 7/01/2016

Προς ΠΟΣΙΠΥ, ΠΕΕΒΙ, ΠΑΣΙΔΙΚ 

        Ολους τους εργαστηριακούς ιατρούς της Ελλάδος 
Οι αλλαγές στον επαγγελματικό μας  χώρο είναι  σε όλους  γνωστές. Κάθε μέρα μετρούμε  τις καινούριες "πληγές" (υποτιμολόγηση 70% , claw back ,rebade , ασφαλιστικό , φορολόγηση ) 
Ο κλάδος μας αφανίζεται ... κλείνουν τα εργαστήριά μας ... 

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιδράσουμε ?  Αν δεν μας οδηγήσει η απόγνωση στην υπεράσπιση του δικαιώματος να ζούμε απο την εργασία μας κι οχι στις φυλακές ή στα συσσίτια , τότε τι περιμένουμε κι απο ποιόν ? 

Θα μείνουμε θεατές στην εξαθλίωσή μας ?

Θα περιμένουμε τον επαγγελματικό "θάνατο¨" του διπλανού εργαστηρίου για να ζήσουμε ? 

Θα συνεχίσουμε να αλληλοκατηγορούμαστε και να βάζουμε ταμπέλες  του είδους , τα μικρά και μεσαία εργαστήρια τίμια κι όλα τα μεγάλα οι υπαίτιοι των δεινών μας ?
Αυτό που τόσο φοβόμασταν μας το επέβαλλαν.... Τελείωσε πια... Μας κλείνουν ...Μας χρεωκοπούν ...Μας οδηγούν στη φοροδιαφυγή , στις φυλακές . 

Δεν έμεινε πια κάτι άλλο να φοβηθούμε !    

Τώρα αντιδρούμε ! Ολοι , γιατί όλοι ανεξαιρέτως θιγόμαστε ...Ακόμα και οι "μεγάλοι " , γιατί κι απ αυτούς υπάρχουν οι μεγαλύτεροι και περιμένουν....Επιλέον γιατί τα τελευταία χρόνια καταλάβαμε πια όλοι , οτι είμαστε μια αλυσίδα ! 

Αντίδραση για την αξιοπρέπειά μας , για τα πτυχία μας , τις σπουδές μας , τις θυσίες των γονιών μας ! Αντίδραση για επιβίωση !  

Δεν είναι η στιγμή να χωριστούμε γι άλλη μια φορά σε διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες!. 

Δεν είναι η ώρα  να διχαστούμε γι άλλη μια φορά με διαφορετικές προτάσεις !. 

Δεν είναι καν η ώρα για προτάσεις λύσεων !
Είναι η στιγμή να αποφασίσουμε ΟΛΟΙ για ΜΙΑ  και μόνο στάση ! Μας ΚΛΕΙΝΟΥΝ....ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ !   ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .  Σε όλη τη χώρα , μικρά , μεσαία , μεγάλα εργαστήρια !  
Ηρθε η ώρα να διαπιστώσουν όλοι , ανάμεσα σε αυτούς κι εμείς ακόμη , την αξία και το ρόλο των εργαστηρίων  μας στην ΠΦΥ.  

Να θυμόμαστε όλοι ,οτι σε κανέναν και με  καμία ψήφο, δεν δώσαμε το δικαίμα να μας καταστρέψουν !!!!  


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΡΑΝΙΑ ΣΟΥΛΤΟΥΚΗ                   ΛΙΛΙΑ ΧΕΛΙΔΩΝΗ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons