Συναγερμός στα νοσοκομεία για την εποχική γρίπη

gripi.jpg

Ουρές σχηματίζονται τις τελευταίες μέρες στα νοσοκομεία εξαιτίας της εποχικής γρίπης.

«Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και το 100% των ομάδων υψηλού κινδύνου και εμείς είμαστε κάτω του 10%» λέει η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλου.

Σημειώνεται πάντως, ότι ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευομένων αυτό το διάστημα είναι περίπου στα 55 έτη άρα ο κίνδυνος αφορά πλέον και νεαρότερα άτομα. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως σε 7 έως 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό θα έχουν δημιουργηθεί τα κατάλληλα αντισώματα στον οργανισμό τους και θα είναι πολύ πιο ασφαλείς στο επόμενο κρίσιμο τρίμηνο.

Από τη γρίπη έξι άνθρωποι πέθαναν και 35 βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons