Έτσι θα χάσεις τα κιλά των γιορτών & δεν θα τα ξαναπάρεις ποτέ!

AP-DO-NOT-USE-victoriabeckhamΤα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά τελείωσαν και αυτά που έμειναν είναι οι αναμνήσεις των διακοπών (για όσους έκαναν) και δυστυχώς όπως και κάθε χρόνο τα περιττά κιλά.

Πως όμως θα χάσουμε αυτά τα πρόσθετα κιλά γρήγορα και αποτελεσματικά;

Δε χρειάζεται να πεινάσεις, ούτε να βγάλεις ρίζες πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου. Η λύση κρύβεται στο θαύμα του αλκαλικού νερού.

Τι θα κάνεις

Θα αγοράσεις από το www.alkaline.gr μια συσκευή αλκαλοποίησης και θα αντικαταστήσεις αμέσως το νερό σου με αλκαλικό. Το αλκαλικό νερό, εκτός από σημαντικά οφέλη για την υγεία σου (διάβασε εδώ) προσφέρει τεράστια ενίσχυση του μεταβολισμού σου κάνοντας το fat burning παιχνιδάκι και την πρόσληψη λίπους πολύ δύσκολη υπόθεση για το σώμα σου!

Είναι το «μυστικό» που μοιράστηκε πέρυσι η Βικτόρια Μπέκαμ με τους με τους θαυμαστές της στο Twitter και υπόσχεται άμεση απώλεια κιλών και απίστευτη ευεξία.

Πρόσθετα tips για να α δείτε το δείκτη της ζυγαριάς σας να κατεβαίνει:

– Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ. Προτιμήστε κρασί (και μείνετε στο ένα ποτήρι)
– Πες ναι στα φρούτα και τα λαχανικά
– Τέρμα στα γλυκά. Την περίοδο των γιορτών, σίγουρα το παράκανες με τη ζάχαρη. Καιρός να περιοριστείς σε ένα υγιεινό γλυκό μια φορά την εβδομάδα. Προτίμησε γλυκό του κουταλιού, ζελέ φρούτων ή παστέλι
– Πείτε όχι σε τηγανιτά και λιπαρές σάλτσες
– Προτιμήστε τα άπαχα κρέατα όπως στήθος κοτόπουλο ή γαλοπούλα
– Απαρνηθείτε το delivery και μαγειρέψτε μόνες σας υγιεινό φαγητό
– Μειώστε τις ποσότητες φαγητού που τρώτε
– Προτιμήστε να γεμίζετε το πιάτο σας με σαλάτα, λαχανικά και πρωτεΐνη
– Περιορίστε τις ποσότητες υδατανθράκων που λαμβάνετε
– Κόψτε τα αναψυκτικά
– Πίνετε άφθονη ποσότητα αλκαλικού νερού
– Φάτε πλούσιο πρωινό. Γάλα με μειωμένα λιπαρά και βρώμη, αρκούν για να πάει καλά η μέρα σας
– Το βράδυ προτιμήστε ελαφριές επιλογές, όπως σαλάτες, φρούτα ή γιαούρτι με 2%λιπαρά και λίγο μέλι
– Πίνετε πράσινο τσάι
– Αυξήστε την φυσική σας δραστηριότητα


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons