Bever Ιπποφαές, ένα ρόφημα δυναμίτης

ipp.jpg

Τι θέλουμε περισσότερο, τώρα που έχει κρύο, νοιώθουμε μία ατονία και ένα αίσθημα αδιαθεσίας; Ένα ρόφημα μπορεί να μας γεμίσει με θρεπτικά συστατικά, γεύση, ενέργεια και πολλά ακόμα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας.

Το Bever Ιπποφαές, ζεστό, να αναδύεται το άρωμα του πορτοκαλιού, μπορεί να χαρίσει γεύση και ξεχωριστά θρεπτικά συστατικά, που δεν θα τα βρούμε σε κανένα άλλο ρόφημα.

Το Bever Ιπποφαές είναι ρόφημα σε μορφή ταμπλέτας, που το ρίχνουμε σε ζεστό νερό και αμέσως διαλύεται, για να μας δώσει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπαρά οξέα και πολλά ακόμα θρεπτικά συστατικά που θα μας δώσουν μία νέα ώθηση στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Στο Ιπποφαές θα βρούμε την ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη C, γι’ αυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα. Περιέχει σίδηρο, χλωροφύλλη, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη, β-καροτίνη, σελήνιο, χρώμιο και όλα τα είδη της βιταμίνης Β, οπότε είναι ιδανικό για την καλύτερη μυϊκή και νευρική λειτουργία. Περιέχει περισσότερα από 15 αντιοξειδωτικά. Βρίσκουμε επίσης  βιταμίνη Ε, ακόρεστα λιπαρά οξέα, ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή. Είναι αποθήκη ακόμα περισσότερων θρεπτικών συστατικών, που θα μας γεμίσουν ενέργεια, ευεξία, θα καλύψει ελλείψεις που μπορεί να έχουμε σε βιταμίνες, θα μας χαρίσει λαμπερά μαλλιά, δέρμα και νύχια, θα αυξήσει την αντίσταση του οργανισμού σε επιθέσεις από μικροοργανισμούς και μικρόβια που μπορεί να είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση κρυολογημάτων και ιώσεων.

Είναι ένα συστατικό που έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, δρώντας θετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα, και συνδράμοντας και στην εγκεφαλική λειτουργία, όπως είναι η μνήμη. Όλα αυτά είναι μόνο ορισμένα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουμε από το Ιπποφαές, οπότε και αξίζει να το απολαύσουμε στο ρόφημά μας!

Όμως το Bever Ιπποφαές δεν προσφέρει μόνο αυτά, προσφέρει και απόλαυση, γιατί ποιός δεν θέλει ένα φλιτζάνι γεμάτο αρώματα και γεύση, που χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση!

Ζητήστε τα Bever σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.bever.gr

bever1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons