Ιπποφαές Bever σε ταμπλέτα… με πλήθος από θρεπτικά συστατικά

eve3.jpg

Όλοι γνωρίζουν ότι πολλά είναι τα συστατικά της φύσης που μας γεμίζουν θρεπτικά συστατικά και που έχουν πολλαπλές δράσεις.Το φυτό που μας τα δίνει όλα είναι το Ιπποφαές, ξεχωριστό για τα συστατικά του και τις ιδιότητές του. Ο John Noa, γνωρίζοντας τις ευεργετικές του δράσεις, το έκανε ταμπλέτα, για να απολαμβάνουμε όλοι ένα ρόφημα ξεχωριστό από όλα τα υπόλοιπα, με άρωμα  πορτοκάλι, το Bever Ιπποφαές.

Οι περισσότεροι έχουν ακουστά την ιστορία του Ιπποφαούς… το πόσο θαυματουργή ήταν η δράση του όταν το κατανάλωναν, το πόσο καλό έκανε σε όσους το κατανάλωναν, ότι ήταν βασική τροφή για τους στρατιώτες του Μ.Αλεξάνδρου και το λάμβαναν για τα πάντα.Για αυτό λοιπόν το Ιπποφαές γίνεται ρόφημα, ζεστό και κρύο, πάντα με όλα τα θρεπτικά του συστατικά ανέπαφα.

Διαθέτει πλήθος από βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπαρά οξέα και όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα, βοηθώντας στο να μην εμφανίζονται συνεχώς ελλείψεις σε βασικά θρεπτικά στοιχεία στο σώμα μας. Είναι γνωστό ως ένα φυσικό συστατικό που δίνει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά μας και τα νύχια, ενώ επιδρά και στην επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο.

Ιδανικό για τη συμβολή του στη μείωση της χοληστερόλης, αφού διαθέτει φυτοστερόλες και πλήθος από λιπαρά οξέα, ενώ και η δράση τους στα τριγλυκερίδια εινα σημαντική.Ταυτόχρονα, ισχυρή είναι και η αντιοξειδωτική του δράση, αφού είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C, που βοηθά στην αύξηση της αντίστασης του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς που κάνουν επίθεση στον οργανισμό μας, ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι είναι η βιταμίνη που μας βοηθά κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος, μειώνοντας πολλά από τα συμπτώματα και κάνοντάς μας να νοιώθουμε πιο δυνατή.

Τέλος, ακόμα ένα στοιχείο που θα μας δώσει το ρόφημα Bever Ιπποφαές, είναι ότι θα μας γεμίσει ενέργεια και ευεξία, αν ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αυτό, χαρίζοντας μας άλλη διάθεση και μεγαλύτερη «δύναμη» για να ανταπεξέλθουμε σε ένα απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα, και όλα  αυτά ρίχνοντας μία ταμπλέτα από το Bever Ιπποφαές, μέσα σε ένα φλιτζάνι με νερό, και θα αναδυθούν αρώματα, θα απολαύσετε ξεχωριστή γεύση και θα γεμίσετε με θρεπτικά συστατικά.

Ζητήστε τα Bever σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.bever.gr.

bever.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons