Bever Πράσινο Τσάι σε ταμπλέτα… γεύση, άρωμα και αντιοξειδωτικά

greren.medium.png

Είναι αξιοσημείωτο το πώς ένα ρόφημα πράσινου τσαγιού μπορεί να χαρίζει υπέροχη γεύση και μοναδικές ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες στον οργανισμό! To Bever Πράσινο Τσάι, από τον John Noa, όμως μπορεί να μας τα προσφέρει όλα, καθώς μέσα από μεγάλη αναζήτηση είδαμε ποιος είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος για να έχουμε ένα ζεστό ρόφημα, γεμάτο αρώματα, ιδιαίτερη γεύση από εσπεριδοειδή και κυρίως όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που δεν λαμβάνουμε καθημερινά! Έτσι λοιπόν έγινε το πράσινο τσάι ταμπλέτα, με όλα τα συστατικά του σε σταθερές ποσότητες για να γνωρίζουμε κάθε φορά τι λαμβάνουμε!

Πώς, όμως, μπορεί να ωφελήσει;

Το πράσινο τσάι, γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχει αναδειχτεί το καλύτερο φυσικό προϊόν που μπορεί να επηρεάσει θετικά τον οργανισμό με διάφορους τρόπους, καθώς είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών και όχι μόνο καθώς μπορούμε να βρούμε φυσικά συστατικά όπως είναι οι κατιχίνες και οι πολυφαινόλες.  Όταν μιλάμε για πράσινο τσάι εννοούμε πολυφαινόλες, φυτικές ουσίες με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν τα κύτταρα από διάφορες βλάβες, και χάρη σε αυτές είναι τόσο διάσημο. Οι πολυφαινόλες είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οπότε χαρακτηρίζεται ως ένα μέσο αντιοξείδωσης.

Ταυτόχρονα, το τσάι, και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι, είναι αυτό που βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό, και συνδράμοντας στη μείωση της συσσώρευσης λίπους, κάνοντάς μας να νοιώθουμε πιο όμορφα με το σώμα μας, για αυτό πάντα απολαμβάνουμε ένα τσάι μετά το γεύμα ή πριν από αυτό! Την ίδια στιγμή είναι ένα απαραίτητο φυσικό συστατικό για όσους θέλουν να έχουν πνευματική διαύγεια και σωματική τόνωση, αφού είναι γνωστή η ενέργεια που προσφέρει!

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever σε όλα τα φαρμακεία, στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.bever.gr.

bever.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons