Ο Χάρης Ναρδής νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Pharmaceuticals A.E.B.E.

f8mgq8nd.jpg

Η Astellas Pharmaceuticals A.E.B.E., εταιρεία της Astellas Pharma Inc. που αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη Φαρμακευτική εταιρεία στην Ιαπωνία και μια από τις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Χάρη Ναρδή, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2016.

O κος Ναρδής είναι ανώτατο στέλεχος με 20ετή εμπειρία στη Φαρμακευτική βιομηχανία, σε διάφορες διοικητικές θέσεις και σε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, έχοντας καταγράψει εντυπωσιακές επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων οικονομικών αποτελεσμάτων, κερδοφορίας και ανάπτυξης για τις εταιρείες των οποίων είχε την ευθύνη.

Δεδομένου του ταχέως μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος που χαρακτηρίζει την Φαρμακευτική βιομηχανία και επιβάλλει διαφορετικές προσεγγίσεις σε κάθε χώρα, ο κος Ναρδής μέσα από την πολυσχιδή εμπειρία του απέδειξε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τους κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν στρατηγικά την ανάπτυξη των εργασιών και να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα για όλους τους εταίρους, έχοντας στο επίκεντρο τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους.

Πριν την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής θυγατρικής της  Astellas  Pharma,  διετέλεσε Ανώτατος Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής Ιταλίας, Ελλάδας και Κύπρου με έδρα το Μιλάνο Ιταλίας συντελώντας καθοριστικά στην ανάπτυξη τους εν μέσω κρίσης.

Ο κος Χάρης Ναρδής είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος MBA από το Edinburgh University Management School και μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

dfhsgfbs.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons