Το σιρόπι Υγείας Worts σύμμαχος στο σάκχαρο

sakxarodis_diavitis.medium.jpg

Τι πιο σύνηθες να ακούμε τα τελευταία χρόνια για τα προβλήματα του σακχάρου, ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, ότι  περιορίζουμε  το φαγητό μας αποκλείοντας πολλές τροφές, ότι προκαλεί και άλλα προβλήματα! Το σχετικό πρόβλημα δεν αφορά μόνο τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά πλέον είναι πολλοί και αυτοί που σε μικτότερη ηλικία μπορεί να διαπιστώσουν ότι έχουν σάκχαρο ή και προδιάθεση σε αυτό.

Υπάρχουν όμως τρόποι που μπορεί να συμβάλουν στη ρύθμισή του, ενώ πολλά είναι τα φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση ταυ σακχάρου, αφού συνδυαστούν με μία ισορροπημένη διατροφή. Το Worts No3 Σιρόπι Κατάλληλο για Διαβητικούς, είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για αυτή τη περίπτωση, αφού μπορούμε να βρούμε σε αυτό εκχυλίσματα όπως η κανέλα και το μύρτιλο, χρώμιο και πολλά ακόμα φυσικά συστατικά που ενδείκνυνται για αυτές τις περιπτώσεις.

Βασικό του συστατικό είναι η κανέλα, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, γνωστή από την αρχαιότητα για τη θετική της επίδραση στον οργανισμό. Η βασικότερή της ιδιότητα είναι πως μειώνει τη γλυκόζη του αίματος, τα τριγλυκερίδια και την LDL χοληστερόλη στους διαβητικούς τύπου 2. Η ενεργός ουσία ΜΗCP, που ανήκει στις πολυφαινόλες, μιμείται την ινσουλίνη, ενεργοποιεί τους κυτταρικούς υποδοχείς και δρα εντός των κυττάρων σε συνεργεία με την ινσουλίνη. Παράλληλα, αποτελεί πλούσια πηγή μαγνησίου, απαραίτητο συστατικό για την οστική πυκνότητα, και ιδιαίτερα ωφέλιμο συστατικό για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν θέμα με το σάκχαρό τους, καθώς αντιμετωπίζουν μεταβολικές διαταραχές που εμποδίζουν την απορρόφηση του ασβεστίου, και το μαγνήσιο βοηθά στο να αυξηθεί η απορροφητική ικανότητα του οργανισμού. Η κανέλα, μπορεί να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστεί και με άλλα φυσικά συστατικά, όπως είναι το μύρτιλο και ο πράσινος καφές, που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός διαχειρίζεται το σάκχαρο στο αίμα.

Είναι πολλοί οι λόγοι να πάρετε ένα Σιρόπι Υγείας Worts… με τα πιο φυσικά συστατικά!

Με περισσότερες από 1000 μελέτες στον EFSA για την κανέλα!

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

worts3.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons