Κάλιο και Νάτριο στο Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση

gynaika_1.medium.jpg

Κάλιο και Νάτριο είναι δύο συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας, τα οποία θα πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη ισορροπία στο σώμα και θα τα βρούμε στο Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση.

Τα δύο αυτά συστατικά χαρακτηρίζονται ως ηλεκτρολύτες που υπάρχουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα και η διατήρηση της ισορροπίας τους είναι απαραίτητη για την καλή και σωστή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων.

Όταν η αναλογία μεταξύ των δύο αυτών συστατικών στον οργανισμό δεν είναι ισορροπημένη, προκύπτουν προβλήματα στην αρτηριακή πίεση, στο μυϊκό σύστημα, παρατηρούνται κράμπες, υπνηλία, ναυτία και πολλά ακόμα συμπτώματα, ενώ η επίτευξη της ισορροπίας τους είναι δύσκολη.

Τι είναι όμως αυτά τα συστατικά;

Το κάλιο βρίσκεται κυρίως στο εσωτερικό των κυττάρων και η συνεισφορά του στην υγεία είναι σημαντική, αφού παίζει ρόλο στην ομαλή ρύθμιση των καρδιακών παλμών, ελέγχει την ισορροπία οξέων-βάσεων, συμβάλλει στην πραγματοποίηση της σύσπασης των μυών, και ρυθμίζει την πίεση.

Το άλλο συστατικό, το νάτριο βρίσκεται κυρίως στο υγρό που περιβάλλει τα κύτταρα. Η μετακίνησή του από και προς τα κύτταρα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ηλεκτρικών σημάτων, οπότε και πραγματοποιείται η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων.  Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να εκτελεστούν βασικές λειτουργίες όπως είναι η μυϊκή και νευρική δραστηριότητα.

Η μείωσή τους στον οργανισμό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, με τους πιο συχνούς να είναι η έντονοι εμετοί και μετά από διάρροια, η οποία μπορεί να προκύψει κυρίως ύστερα από μία ίωση γαστρεντερίτιδας, που ιδίως τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ συνηθισμένη.

Έτσι λοιπόν μετά από αυτές τις καταστάσεις θα πρέπει να ακολουθεί η λήψη τους… με τον πιο εύκολο τρόπο να είναι το Worts No4 Σιρόπι Υγείας για Ενυδάτωση.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com.

kalionatrio.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons