Ενέργεια και ηρεμία με το Worts No1 Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς

thema_tetarto.jpg

Το Worts No1 Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, σε σιρόπι, κατάλληλο για όλους, νέους και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα καλύψει πολλές από τις βασικές ελλείψεις που μπορεί να έχει ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ χαρίζει παράλληλα ενέργεια και ηρεμία!

Ξεκινάμε την ημέρα μας με μία κουταλιά από το Worts, που θα χαρίσει την ενέργεια και την ευεξία που θα είναι απαραίτητα για να πραγματοποιήσουμε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Το Worts είναι πλούσιο σε βιταμίνες που προσφέρουν ενέργεια, διαθέτει φυσικά συστατικά που χαρίζουν διαύγεια, βοηθούν στο να κάνουμε όλες μας τις κινήσεις με ευκολία χωρίς το αίσθημα πόνου, ενώ θα μας δώσει και την ηρεμία που έχουμε ανάγκη όταν γυρνάμε σπίτι μας.

Η ενέργεια που μας δίνει είναι σημαντική, αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να συνδράμει παράλληλα και στην ηρεμία μας, καθώς διαθέτει βιταμίνες που είναι γνωστές για τις αντιστρες ιδιότητές τους, η άλλη πλευρά του συμπληρώματος!

Η βιταμίνη Β5, γνωστή και ως παντοθενικό οξύ, θεωρείται ένα έξοχο αντι-στρεσογόνο. Είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των επινεφριδίων αδένων. Αν νοιώθουμε κούραση, νευρικότητα και έντονο το αίσθημα του στρες, είναι πολύ πιθανό να υποφέρουμε από μία στιγμιαία έλλειψη αυτής της βιταμίνης, η οποία μεταξύ άλλων είναι σε θέση να βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών, προλαμβάνοντας την τριχόπτωση. Η Β5 επιπλέον βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς και ελαστικού δέρματος, πράγμα που μπορεί να επιδεινωθεί μέσα από το στρες, αφού αυξάνονται οι μικρές ρυτίδες σε αυτό.

Έτσι λοιπόν μία κουταλιά από το Worts μπορεί να σας προσφέρει και την ηρεμία και την ενέργεια που χρειαζόμαστε καθημερινά! Όλα αυτά γίνονται όταν ξεκινάμε την ήμερα μας με το Worts, με μία κουταλιά γεμάτη ζωντάνια και όρεξη για όλες τις δραστηριότητές μας και στο τέλος ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης!

Το Worts έχει χαρακτηριστεί ως το σιρόπι που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό, ότι πραγματικά έχει ανάγκη!

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com.

energirem.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons