Συνεργασία του Nutricenter με την FOODECH

ugeia.medium.jpg

Το Nutricenter, το κέντρο της διατροφής  στο Κολωνάκι, συνεργάζεται με την εταιρεία FOODECH σε θέματα διατροφικής ανάλυσης και διατροφικών ελέγχων,  πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη σωστή διάθεση των προϊόντων της FOODECH στην αγορά καθώς και την ενημέρωση των καταναλωτών.

Η FOODECH είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων της σειράς archefytro, που περιλαμβάνει φύτρες από διάφορους σπόρους, που αποτελούν μια φυσική τροφή υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα θρεπτικά στοιχεία.

Το Nutricenter με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει σε θέματα διατροφικής αξίας, δημιουργεί για τη FΟODECH μια υπεραξία, προκειμένου ο διατροφικός αυτός θησαυρός  των φυτρών να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και να αποτελέσει τη νέα υγιεινή διατροφική συνήθεια για όλους μας.

To Νutricenter βρίσκεται Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 8 στο Κολωνάκι. τηλ. 210 7210100


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons