Φακοί επαφής για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής

fhdsghsd.jpg

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα των φακών επαφής ACUVUE®, της εταιρείας Johnson & Johnson Vision Care Companies στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ότι αφορά στην υγεία των ματιών και στους φακούς επαφής.

Εύκολη στη χρήση και με περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις των χρηστών φακών επαφής, η ιστοσελίδα ασχολείται με θέματα όρασης και με βασικές αρχές προστασίας της υγείας των ματιών, ενώ παράλληλα περιέχει χρήσιμες συμβουλές ως προς τη χρήση και τη φροντίδα των φακών.

Με δυναμικό σχεδιασμό και απλοποιημένες λειτουργίες – φιλικές στη χρήση και από κινητές συσκευές – που συμβάλλουν στην εύκολη πλοήγηση του χρήστη για την εύρεση των πληροφοριών, το www.acuvue.gr ανατρέπει τους «μύθους» που συνδέονται με τη χρήση των φακών επαφής και αναδεικνύει το πώς η κατάλληλη επιλογή φακών μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σύγχρονου απαιτητικού και δυναμικού τρόπου ζωής.

Ξεχωριστό στοιχείο της ιστοσελίδας αποτελεί η δυνατότητα που παρέχεται στον επισκέπτη να βρει τους εφαρμοστές της περιοχής του μέσω του ειδικά σχεδιασμένου γεωγραφικού  εντοπισμού (geo locator).

Επιπλέον, για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας που ενδιαφέρονται να λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές της εταιρείας, η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω της εγγραφής στη φόρμα δωρεάν δοκιμής των φακών επαφής ACUVUE® στο http://ift.tt/1T5AO4Z.

Η Johnson & Johnson Vision Care Companies έχοντας πάντα στο κέντρο της προσοχής της την ικανοποίηση των χρηστών φακών επαφής θα συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, συνδυάζοντας την καλύτερη διόρθωση της όρασης με την εξαιρετική άνεση και την υψηλή ποιότητα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons