Αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας με νέο συμπλήρωμα διατροφής

4561.jpg

Τι πιο κοινό πλέον από το να ακούς ανθρώπους να παραπονιούνται για τα προβλήματα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουν και πόσο αυτό επηρεάζει τις καθημερινές τους δραστηριότητες!

Την απάντηση θα τη δώσει το νέο συμπλήρωμα διατροφής, σε υγρή μορφή, Worts No5 Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους, από τον John Noa, που φροντίζει για όσους αντιμετωπίζουν αυτό το σύνηθες πρόβλημα.

O σύγχρονος τρόπος ζωής, με την εσφαλμένη διατροφή, το άγχος και η μειωμένη σωματική άσκηση, έχει κάνει τη δυσκοιλιότητα ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα.

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν  έχουμε προβλήματα δυσκοιλιότητας έχουμε έναν έντονο εκνευρισμό; Μία άρνηση για να κάνουμε πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες; Μία αδιαθεσία που δεν οφείλεται σε κάποιο άλλο οργανικό πρόβλημα; Αισθανόμαστε ένα πρήξιμο και πολλές φορές πόνους στο πεπτικό μας σύστημα;

Πολλά λοιπόν από αυτά τα συμπτώματα οφείλονται στη δυσκοιλιότητα, και για την οποία υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά που μπορούν να τη μειώσουν και να την εξαφανίσουν!

Ο λόγος γίνεται για το σύκο, το οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουμε επειδή μας βοηθάει να ρυθμίσουμε καλύτερα το πεπτικό μας σύστημα, αλλά έχει και πολλές άλλες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας που, ίσως, δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα, καθώς είναι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, ενώ οι διαλύτες φυτικές του ίνες είναι αυτές που το κάνουν το ιδανικό συστατικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Η δράση του χαρακτηρίζεται ήπια καθαρτική, επειδή είναι πλουσιότατο σε φυτικές ίνες και βοηθούν ιδιαίτερα τα άτομα που ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας και θέλουν να δοκιμάσουν μια φυσική μέθοδο βοήθειας.

Έτσι λοιπόν μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Δυσκοίλιους ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας που έχουμε είτε αυτό είναι έντονο είτε είναι σε πιο ήπια μορφή.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com.

worts2.jpg

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons