Δέκα απλά πράγματα που θα σας βοηθήσουν αν αισθάνεστε χάλια

arti52.medium.jpg

Η ψυχολογία σας έχει φτάσει στα… τάρταρα και αναζητάτε μια απλή και άμεση λύση που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Το αίσθημα της ασφυξίας είναι γνώριμο και πολλές φορές έχετε τη δυνατότητα να το «ξεγελάσετε» με κάποιους απλούς αλλά πολύ εποικοδομητικούς τρόπους. Το Buzzfeed.com, παρουσιάζει δέκα τρικ που θα σας βοηθήσουν αν νιώθετε «πεσμένοι».

1.Πιείτε ένα ποτήρι νερό

skitsa1.jpg

Μπορεί να είστε αφυδατωμένοι και το σώμα σας να έχει ανάγκη από νερό- όχι αναψυκτικό ή αλκοολούχο ποτό.

2.Στρώστε το κρεβάτι σας

Αν έχετε πολλά να κάνετε και νιώθετε υπερβολικά κακόκεφοι, τότε ξεκινήστε με το στρώσιμο του κρεβάτι σας και βάλτε ξανά σε κίνηση τη ζωή σας. Θα σας αποθαρρύνει επιπλέον, από το να ξαναχωθείτε ξανά σε αυτό.

3.Κάντε ένα ντους

skitsa3.jpg

Όλα μοιάζουν διαφορετικά όταν είστε καθαροί! Σας δίνει ενέργεια-μπορείτε, διαφορετικά να λούσετε μόνο τα μαλλιά σας.

4.Ετοιμάστε ένα σνακ – όχι junk food!

Μήπως δεν φάγατε καλά σήμερα; Αν και είναι πολύ ελκυστικό να καταναλώσετε γρήγορο φαγητό όταν δεν είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο καλό θα ήταν να δοκιμάσετε κάτι υγιεινό όπως ένα φρούτο, που θα σας «κρατήσει» περισσότερο, από ότι ένα χάμπουργκερ.

5.Βγείτε μια βόλτα

skitsa5.jpg

Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι λίγος καθαρός αέρας και να μη το ξέρετε. Δώστε στο σώμα σας μια «ανάσα», κουνήστε τα πόδια σας ακόμα και αν πρόκειται για μια βόλτα 5 λεπτών.

6.Αλλάξτε ρούχα

Ακόμα και αν δεν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι, φορέστε ρούχα και βγάλτε τις πιζάμες σας.

7. Αλλάξτε το περιβάλλον σας

skitsa7.jpg

Κοιτάζετε τους ίδιους τέσσερις τοίχους όλη την ημέρα. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ενός φίλου, ή σε μια καφετέρια;

8.Μιλήστε με κάποιον, όχι στο διαδίκτυο

Επισκεφτείτε έναν φίλο, μιλήστε μαζί του και δείτε μια ταινία. Ακόμη,  σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε με τη μητέρα σας, για παράδειγμα, ή με κάποιον συγγενή ή φίλο.

9.Χορέψτε έναν χορό που δημόσια δεν θα τολμούσατε

skitsa9.jpg

Διαλέξτε την πιο αστεία και γελοία μουσική ενοχή σας. Βάλτε τη δυνατά και εκτονωθείτε.

10.Γυμναστείτε

Αν δεν έχετε διάθεση να επισκεφτείτε κάποιο γυμναστήριο ή γήπεδο, απλά λίγα push ups στο χαλί του σπιτιού σας αρκούν.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons