Στάση εργασίας γιατρών στο Κέντρο Υγείας Βάμου

esy-doctors1.medium.jpg

Γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Βάμου στα Χανιά προχώρησαν σήμερα σε ολιγόωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας καθώς το Κέντρο είχε μείνει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εταιρεία που προμηθεύει πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας, διέκοψε την παροχή με την αιτιολογία ότι εκκρεμούσαν οφειλές προς αυτήν.

Ο διευθυντής του Κέντρου ενημέρωσε για το πρόβλημα την υγειονομική περιφέρεια Κρήτης καθώς και τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη στα όρια του οποίου βρίσκεται το Κέντρο Υγείας. Με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Κουκιανάκη έγινε προμήθεια 500 λίτρων πετρελαίου ποσότητα που θα εκτιμάται πώς θα καλύψει χρονικό διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ Κουκιανάκης «ενημερώθηκα από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας για το πρόβλημα και δεν μπορούσα να αφήσω μια τέτοια σημαντική δομή υγείας για την περιοχή χωρίς πετρέλαιο».

Από την πλευρά της υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενώ ήδη στις 23 Δεκεμβρίου κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons