Ολοκληρώνονται δύο νέα περιφερειακά ιατρεία στην Καλαμάτα

kal_0.jpg

Στο τελικό στάδιο κατασκευής τους βρίσκονται τα δύο νέα περιφερειακά ιατρεία στα δημοτικά διαμερίσματα Πεταλιδίου και Μεθώνης, τους χώρους των οποίων επισκέφθηκε σήμερα ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος.

«Οι νέες δομές Υγείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας σ” αυτά τα δύο τουριστικά θέρετρα της Μεσσηνίας αναβαθμίζονται καθοριστικά, τόσο κτιριακά όσο και ιατροτεχνολογικά, καθώς έχουμε ήδη παραλάβει και το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τους» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Μπέζος.

Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ και έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο του λειτουργικού ανασχεδιασμού του Γ.Ν. Μεσσηνίας ξεκίνησαν σήμερα και οι τεχνικές εργασίες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons