Πότε καταλαβαίνουν οι γύρω σας ότι αδυνατίσατε

kila.medium.jpg

Ξέρετε πόσο βάρος πρέπει να χάσετε για να δείχνετε πιο υγιείς αλλά και πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο;

Συχνά όταν ξεκινάμε να κάνουμε δίαιτα αναρωτιόμαστε πόσα κιλά θα πρέπει να χάσουμε για να νοιώσουμε καλύτερα ή για να αρχίσουν να το παρατηρούν οι άλλοι. Καναδοί ερευνητές τώρα μας δίνουν την απάντηση. Λένε ότι το να χάσουμε 3 με 4 κιλά θα μας κάνουν να νοιώσουμε πιο υγιείς και να παρατηρήσουν στο πρόσωπό μας την αλλαγή οι φίλοι και οι συγγενείς μας.

Για να νοιώσουμε όμως πιο ελκυστικοί θα πρέπει να χάσουμε περισσότερα. Οι γυναίκες χρειάζεται να χάσουμε γύρω στα 6,3 κιλά για να νοιώθουμε πιο ελκυστικές ενώ οι άνδρες γύρω στα 8,2 βρίσκουν οι Καναδοί επιστήμονες από το Τμήμα της Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να χάσουμε τόσο πολλά όσο οι άνδρες επειδή μόλις χάσουμε έστω και λίγο βάρος η αλλαγή φαίνεται στο πρόσωπό μας. Οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτό είναι το σημαντικότερο: Να χάσουμε βάρος από το πρόσωπο. Τότε οι γύρω μας παρατηρούν πλέον την αλλαγή. Οι ερευνητές για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα συγκέντρωσαν φωτογραφίες με πρόσωπα ανδρών και γυναικών 20 και 40 ετών όπου όλα είχαν μία ουδέτερη έκφραση, τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω και καθόλου σημάδια. Οι ερευνητές στη συνέχεια αλλοίωσαν τις φωτογραφίες ώστε τα πρόσωπα να φαίνονται να έχουν περισσότερο βάρος. Μετά ζήτησαν από όσους έπαιρναν μέρος στην έρευνα να αναγνωρίσουν τους πιο παχουλούς και έτσι κατέληξαν στα παραπάνω συμπεράσματα.

Πηγή: vita.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons