Ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών

newsbi.jpg

Εκτεταμένη έρευνα για τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών κάνουν αρκετοί άντρες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, καθώς σκέφτονται ότι αυτή την εποχή θα έχουν αρκετό χρόνο να διαθέσουν για την ανάρρωσή τους. Τα καλά νέα είναι ότι η καινούρια εκδοχή της μεταμόσχευσης μαλλιών με την ακούρευτη μέθοδο FUE γίνεται χωρίς να προηγηθεί ολικό κούρεμα. Επομένως δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια είτε στη δότρια είτε στη λήπτρια περιοχή και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις υποχρεώσεις σας χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.

Όπως εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός σε θέματα τριχωτού και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα, η ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE είναι η πιο εξεζητημένη παραλλαγή της σύγχρονης μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE (μεταμόσχευση μαλλιών με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων). «Με την ακούρευτη συνεδρία μπορούμε να κάνουμε εμφύτευση μαλλιών χωρίς να απαιτείται πλήρες κούρεμα και ξύρισμα που χρειάζεται στην κλασική μέθοδο. Η τεχνική αυτή δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τους. Όμως είναι εξίσου αποτελεσματική και γι’ αυτό προσελκύει διαρκώς περισσότερο κόσμο που είναι πολυάσχολος».

Μάθετε πώς γίνεται η ακούρευτη συνεδρία:

Η διαδικασία της ακούρευτης συνεδρίας ακολουθεί τα βασικά χαρακτηριστικά της κλασικής μεθόδου FUE. Ο γιατρός αφαιρεί ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύει ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη. Η διαφορά στη διαδικασία της ακούρευτης συνεδρίας είναι πως το μήκος των μαλλιών παραμένει άθικτο και τα τριχοθυλάκια που εμφυτεύονται καλύπτονται από τα υπάρχοντα μαλλιά, άρα δεν υπάρχει καμία αισθητική αλλαγή της εικόνας. Η φύτρωση των νέων μαλλιών γίνεται σταδιακά ξεκινώντας από τον δεύτερο μήνα και ολοκληρώνεται έπειτα από ένα χρόνο. Επειδή η διαδικασία θεωρείται πιο δύσκολη ως προς την τεχνογνωσία που απαιτείται, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η μέθοδος είναι πιο χρονοβόρα από την κλασική FUE για την παραγωγή του αριθμού τριχοθυλακίων που εξάγονται εύκολα και γρήγορα με την κλασική τεχνική. Ωστόσο, ο χρόνος ανάρρωσης είναι σαφώς ταχύτερος.

Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: 210 6980451, http://ift.tt/1NR8i4y


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons