Ενιαίους διαγωνισμούς για αντιδραστήρες μελετά το υπουργείο Υγείας.

Ενιαίους διαγωνισμούς για την προμήθεια αντιδραστηρίων για την εκτέλεση εργαστηριακών εξετάσεων, με στόχο τη μείωση της δαπάνης, προωθεί το υπουργείο Υγείας. Ήδη με κατεπείγουσα εγκύκλιο ζητά από τους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας την ενσωμάτωση του Καταλόγου της Ενιαίας Ονοματολογίας και Κωδικοποίησης των Εργαστηριακών Εξετάσεων (ΚΕΟΚΕΕ) στα πληροφοριακά συστήματα. 

Ο Κατάλογος δημιουργήθηκε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας σε συνεργασία με την Επιτροπή των Εργαστηριακών Επιστημόνων, και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της. Μεταξύ άλλων, ο Κατάλογος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την συλλογή και στατιστική επεξεργασία ενιαίων δεδομένων για τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, κλπ).


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons