Καιρός για Εχινάτσια

echinex.jpg

Ο καιρός αλλάξει, οι βροχές κάνουν την εμφάνισή τους, και οι πρώτες ιώσεις και  τα πρώτα κρυολογήματα επίσης. Ο καιρός για ένα ζεστό ρόφημα ήρθε, που θα μας χαρίσει γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Το Bever Εχινάτσια είναι αυτό το ρόφημα, που βοηθά στη θωράκιση του οργανισμού μας, αλλά έχει και μοναδική γεύση και άρωμα… ο ανανάς αναδύεται είτε είναι ζεστό το ρόφημα είτε κρύο!

Τι είναι όμως η Εχινάτσια και που μας βοηθά;

Η Βόρεια Αμερική είναι η γη καταγωγής του φυτού της Εχινάτσιας και είχε ευρεία χρήση για χιλιάδες χρόνια, ενώ θεωρούταν το φυτό που μπορούσε να προστατεύσει τον άνθρωπο από άλλα τα κακά.

Σήμερα, η συνδυαστική δράση πολλών δραστικών ουσιών αυτού του φυτού το καθιστούν ικανό να ενδυναμώσει τις άμυνες του οργανισμού, αυξάνοντας την παραγωγή μακροφάγων και λεμφοκυττάρων, ειδικά αντισώματα που έχουν δημιουργηθεί για την προστασία του οργανισμού μας από παθογόνα βακτήρια. Η αμυντική αυτή δράση ενισχύεται από την αντισηπτική, αντιική και αντιβακτηριακή ικανότητα που δίνουν ιδιαίτερη αξία σε αυτό το φυτό και το καθιστούν κατάλληλο στην αντιμετώπιση ιώσεων που επηρεάζουν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα καθώς και από κρυολογήματα. Βασικά συστατικά του φυτού είναι οι αλκαμίδες, οι εστέρες καφεϊκού οξέος, επίσης περιέχονται πολυσακχαρίτες, χουμουλένιο, εχινολόνη και βεταΐνη, κάλιο, σίδηρο, βιταμίνες Α, C και Ε, φλαβονοειδή, αιθέρια έλαια. Τα συστατικά της αυτά μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, οπότε και αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο οι επιθέσεις που δέχεται ο οργανισμός από παθογόνους μικροοργανσιμούς.

Αυτή είναι η σημαντική συμβολή της στον οργανισμό και για αυτό είναι από τα βότανα που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε το χειμώνα, ώστε να θωρακιστούμε απέναντι σε παθογόνους οργανισμούς.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως στο Bever Εχινάτσια που μας κάνει να το αγαπάμε, είναι το άρωμά του και η γεύση του, που μπορεί να μας κάνουν να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας, ως ένα απολαυστικό ρόφημα, απολαμβάνοντάς το είτε κρύο είτε ζεστό!

Ζητήστε το Bever Εχινάτσια σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.bever.gr

echinatsia.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons