Δέκα σημάδια που φανερώνουν ότι σας λείπει ύπνος

thema_tetarto.jpg

Προφανώς γνωρίζετε ότι η έλλειψη ύπνου σας κάνει γκρινιάρηδες και μουντούς. Επηρεάζει τη σεξουαλική σας ζωή, τη μνήμη, την υγεία, την εμφάνιση και την ικανότητα απώλειας βάρους.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία. Ποια είναι όμως τα σημάδια που μαρτυρούν την έλλειψη ύπνου;

Κλείνετε τα μάτια κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ακόμα κι αν η διαδρομή σας κρατάει μόλις λίγα λεπτά. Είναι κάτι που σας προσφέρει ανακούφιση. Το πρωί που βουρτσίζετε τα δόντια σας την «πατάτε» κάθε φορά και βάζετε υπερβολική ποσότητα οδοντόπαστας. Ενώ είστε έτοιμοι να φύγετε από το σπίτι και βρίσκεστε στην πόρτα, πηγαίνετε πίσω στην κρεβατοκάμαρα για να πάρετε τα κλειδιά και μετά το τηλέφωνό σας. Στο τέλος συνειδητοποιείτε ότι τηλέφωνο και κλειδιά ήταν ακριβώς μπροστά σας. Έχετε γίνει υπεραισθητοί και συγκινήστε με το παραμικρό! Κάποιος σας ρωτά πού θέλατε να βρίσκεστε σε πέντε χρόνια από σήμερα και η πρώτη σας σκέψη είναι να κοιμάστε! Υπάρχει ένα άδειο μπολ φαγητού στο πάτωμα, αλλά δεν έχετε ιδέα πότε ταΐσατε για τελευταία φορά την γάτα. Μιλάτε με τον σύζυγό ή τον προϊστάμενο σας τα πρωινά και αναρωτιέστε που την βρίσκουν την όρεξη πρωί πρωί. Μπερδεύεστε και ανοίγετε την πόρτα του σπιτιού σας με το τηλεχειριστήριο για το γκαράζ του αυτοκινήτου σας. Στις περιγραφές σας τα πρωινά δεν είστε καθόλου περιγραφικοί και χρησιμοποιείτε την λέξη «πράγμα» σε οτιδήποτε κι αν πείτε. Αρρωσταίνετε συνέχεια.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons