Νέα πεντανόστιμα γεύματα υγιεινής διατροφής

geysahs.jpg

Ο Μπάρμπα Στάθης, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, ανέπτυξε σε συνεργασία με γιατρούς-διατροφολόγους του νοσοκομείου Υγεία τη νέα καινοτόμο σειρά έτοιμων γευμάτων, Γεύση & Υγεία.

Η σειρά αποτελείται από 5 νέα, έτοιμα γεύματα ψυγείου, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και αλάτι, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που κάνουν διατροφή για σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση, πάντα με την καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού. Τα γεύματα Γεύση & Υγεία είναι επίσης ιδανικά για όσους θέλουν να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή, χωρίς συμβιβασμό στη γεύση!

Τις συνταγές της σειράς, σε συνεργασία με τους ειδικούς γιατρούς, έχει επιμεληθεί chef του ομίλου επιλέγοντας γεύσεις από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα όπως Μπριάμ, Μπάμιες λαδερές με κοτόπουλο και Φασολάκια λαδερά με λιαστή ντομάτα & πατάτα αλλά και πιο ξεχωριστές γεύσεις όπως Πέννες ολικής άλεσης με σπανάκι & ανθότυρο και Σολομό με ψητά λαχανικά. Τα γεύματα δεν χρειάζονται καμία προεργασία ή προσθήκη υλικού, είναι έτοιμα σε 4’ σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε 20’ σε συμβατικό φούρνο. Διατηρούνται στο ψυγείο, πάντα με την εγγύηση ποιότητας Μπάρμπα Στάθη!

Γεύση & Υγεία, κάθε μέρα, χωρίς συμβιβασμούς. Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!

 

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons