Ανασχεδιάζονται τα Επείγοντα στο νοσοκομείο Καλαμάτας

asthenofora_1278042866819.medium.jpg

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταφορά του ΕΚΑΒ από το γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ξεκινούν από εβδομάδα οι εργασίες, για τον ανασχεδιασμό της λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της νοσηλευτικής μονάδας.

Το ΕΚΑΒ μεταφέρεται μέσα στην πόλη της Καλαμάτας και σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο, με την μορφή χρησιδανείου, επιτυγχάνοντας έτσι, γρήγορη προσέγγιση στα συμβάντα και ταχύτερη μεταφορά των περιστατικών στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα θα διατηρηθεί σε μόνιμη και 24ωρη βάση ένα πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο χώρο του νοσοκομείου, για την αντιμετώπιση άμεσης διακομιδής περιστατικών.

“Αμεσα ξεκινούν όλες εκείνες οι τεχνικές παρεμβάσεις ανασχεδιασμού, ώστε να μεταφερθεί ο χώρος υποδοχής των ασθενών – συνοδών, πλησίον της εξόδου και να αποφευχθεί οριστικά το φαινόμενο του συνωστισμού έξω ακριβώς από την πόρτα των ιατρείων, γεγονός που έκανε δύσκολο το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ουσιαστικά πρόκειται για την επίλυση ενός χρόνιου και σημαντικού προβλήματος, μιας και η στέγαση του ΕΚΑΒ σε χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, αλλοίωνε λειτουργικό σχεδιασμό του εν λόγω τμήματος. Τέλος, με την ολοκλήρωση των εργασιών ανασχεδιασμού, θα τεθεί για πρώτη φορά σε εφαρμογή η διαδικασία της διαλογής και εκτίμησης των περιστατικών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons