Μεταμόσχευση πέους σε αμερικανό στρατιώτη

vrlll0e0.jpg

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι -στρατιωτικός, πολίτης ή ότι άλλο- έχεις κάποιο τραύμα στα γεννητικά σας όργανα, και δεν είναι κάτι περισσότερο από μια σωματική βλάβη», είπε στους New York Times ο αμερικανός στρατιώτης  Aaron Causey, ο οποίος τραυματίστηκε από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στο Αφγανιστάν.

Τώρα, ο παραπάνω ασθενής που έχασε μέρος από το αναπαραγωγικό του μόριο, θα υποβληθεί από τους χειρουργούς του Johns Hopkins University School of Medicine, στην πρώτη μεταμόσχευση πέους στις ΗΠΑ- το όργανο προέρχεται από δότη, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι το μόσχευμα θα αποκτήσει ικανότητα ούρησης και αίσθηση, δίνοντας τη δυνατότητα στον λήπτη να κάνει έρωτα.

Σύμφωνα με τον Δρ. Andrew Lee, η χειρουργική επέμβαση θα διαρκέσει τουλάχιστον 12 ώρες.

Στην ιστορία της ιατρικής, έχουν γίνει δυο μεταμοσχεύεις ανδρικού μορίου στον κόσμο: η πρώτη έγινε στην Κίνα το 2006 και η δεύτερη στη Νότιας Αφρική το 2014. Η πρώτη απέτυχε αλλά η δεύτερη στέφθηκε με επιτυχία.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons