Λύσεις για τα λειτουργικά προβλήματα των Νοσοκομείων Πέλλας ζητεί ο αντιπεριφερειάρχης

nosokomeio.medium.jpg

Τα λειτουργικά προβλήματα των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών και των τεσσάρων Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θέτει ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με επιστολή του στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, οι πολίτες της Πέλλας αναμένουν με αγωνία λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, που εξυπηρετούν περισσότερους από 180.000 πολίτες στους όμορους νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης.

«Η κρίση έχει επιδεινώσει τις συνθήκες ζωής και βιοπορισμού για μεγάλο αριθμό νοικοκυριών στην Ελληνική Περιφέρεια. Το γεγονός αυτό έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για ιατρική φροντίδα από δημόσιους φορείς» σημειώνει ο κ. Θεοδωρίδης και υπογραμμίζει ότι η αντιπεριφέρεια, σε συνεργασία με τις διοικήσεις και εκπροσώπους των ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού των δύο Νοσοκομείων, προχώρησε σε αναλυτική αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης.

«Έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένα αιτήματα και δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας τα οποία χρειάζεται να συζητήσουμε μαζί σας, ώστε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να θέσουμε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή τους. Οι περισσότερες από τις ενδεικνυόμενες λύσεις είναι θεσμικού χαρακτήρα και δεν απαιτούν την εξεύρεση χρηματοδότησης» επισημαίνει και ζητά την πραγματοποίηση επείγουσας συνάντησης με τον υπουργό με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας από τον ιατρικό κόσμο και τοπικούς φορείς.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons