Τελετή παράδοσης-παραλαβής στον ΕΟΠΥΥ

Μία λιτή τελετή παράδοσης – παραλαβής έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία. Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Επίκουρος Καθηγητής Σωτήρης Μπερσίμης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την εμπιστοσύνη, καθώς και τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κοντό για την προσπάθεια που κατέβαλε. Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο κ. Σωτήρης Μπερσίμης είπε μεταξύ άλλων: 
«Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά. Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη. Στα χέρια μας κρατάμε την υγεία των πολιτών–και μάλιστα μέσα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όλοι μας, λοιπόν, πρέπει να είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, αλλά και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προς όφελος των συμπολιτών μας. Οι κύριοι στόχοι που θέλω να πετύχουμε μαζί είναι: 
Πρώτον, να προσφέρουμε ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους. Ιδίως τώρα που μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. 
Δεύτερον, να βάλουμε σε μια σειρά τις οφειλές προς τους παρόχους μας. Είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια και πρέπει, ασφαλώς, να αποπληρωθούν. 
Τρίτον, να ολοκληρώσουμε τον νέο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας. 
Τέταρτον, να εκσυγχρονίσουμε τη λειτουργία του Οργανισμού μας. Ξέρω ότι τώρα μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά μπορούμε να αποτελέσουμε διεθνές πρότυπο ιδίως στην ανάπτυξη μηχανογραφικών συστημάτων. Mαρούσι 23/12/2015 
Και πέμπτον, να βρούμε και να αξιοποιήσουμε νέες πηγές χρηματοδότησης. Τώρα, που κάθε ευρώ μετράει. Μαζί με την ομαλοποίηση της χρηματοδότησης από την κρατική επιχορήγηση και τις εισφορές, είναι οι δύο αναγκαίες συνθήκες για να αλλάξουμε πραγματικά την εικόνα του ΕΟΠΥΥ» 
Στο επόμενο διάστημα, ο κ. Μπερσίμης προγραμματίζει συναντήσεις ενημέρωσης και διαλόγου με φορείς που εμπλέκονται στο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας –όπως είναι οι Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, οι Σύλλογοι Ιατρών, Φαρμακοποιών και Ασθενών, οι ιδιώτες πάροχοι υγείας κ.α. 

Ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Ο Σωτήρης Μπερσίμης είναι 40 ετών. Διδάσκει ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει διδάξει, επίσης, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ επί 9 έτη άνηκε στο συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΑΠ. 
Το ερευνητικό του έργο εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη και εφαρμογή μοντέλων επιτήρησης διεργασιών (ποιότητας υπηρεσιών, κλινικών δοκιμών, επιτήρησης ασθενειών, χρηματοοικονομικών ροών κ.α.). Στο πλαίσιο της επιστημονικής του δραστηριότητας έχει αποκομίσει μεγάλη εμπειρία από το χώρο της Υγείας.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons