Συμπληρώματα διατροφής σε υγρή μορφή και… η γυμναστική γίνεται παιχνίδι

19579537_shutterstock_123602794.limghand

Όλοι έχουμε βάλει κάποια μορφή άσκησης στην καθημερινότητα μας, καθώς γνωρίζουμε τα καλά που μπορεί να μας δώσει. Για να την κάνουμε πιο αποτελεσματική μπορούμε να τη συνδυάσουμε με κάποιο πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής, που θα καλύψει πολλές ανάγκες του οργανισμού μας, κυρίως σε ενέργεια, διατροφικά συστατικά που χάνονται μέσα από τον ιδρώτα, και βοήθεια στις αρθρώσεις, που επιβαρύνονται ιδιαίτερα κατά την εκγύμναση, είτε αυτή είναι κάτι απλό, όπως είναι ένα ελαφρύ τρέξιμο είτε είναι κάποιο πιο έντονο άθλημα, που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια.

Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και για να μην έχουμε κάποια έλλειψη μπορούμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας κάποια συμπληρώματα διατροφής, και τι καλύτερο από ένα συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή που λαμβάνεται πολύ εύκολα.

Λαμβάνοντας λοιπόν τα δύο συμπληρώματα διατροφής σε υγρή μορφή, του John Noa, Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση, μπορούμε να έχουμε άριστα αποτελέσματα, καθώς τα φυσικά τους συστατικά είναι ιδανικά για όσους κάνουν οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

Το πρώτο, Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, συνδυάζει υαλουρονικό, κολλαγόνο, Βιταμίνη C, όλα ιδανικά  για τις αρθρώσεις, αφού τα δύο πρώτα συστατικά είναι απαραίτητα για τη μείωση του πόνου σε αυτές, βοηθούν στη μεγαλύτερη ευλυγισία και διευκολύνουν στην αύξηση της κινητικότητας, ενώ η Βιταμίνη του C είναι εξαιρετική καθώς βοηθά στην αύξηση της απορρόφησης των δύο άλλων συστατικών από τον οργανισμό, βοηθά στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και το σημαντικότερο είναι ότι μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να εκτελούμε οποιαδήποτε ενέργεια.

Η ταυτόχρονη κατανάλωση του Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση, μπορεί να συνδράμει και αυτό τα μέγιστα στην απόδοσή μας και στα αποτελέσματα που μπορεί να έχουμε. Είναι το συμπλήρωμα των ηλεκτρολυτών… καλύπτοντας τις ελλείψεις σε αυτούς, αφού με τη γυμναστική και την έντονη εφίδρωση χάνουμε μεγάλα ποσοστά σε αυτούς, και θα πρέπει να τους αναπληρώνουμε καθώς αν δεν γίνει μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κράμπες, ναυτία, ζαλάδα και μία γενικότερη αδιαθεσία.

Είναι ιδανικό για την κάλυψη των ελλείψεων σε κάλιο και νάτριο, συστατικά που χάνονται με τη γυμναστική, και θα πρέπει πάντοτε να είναι σε μία ισορροπία, γιατί διαφορετικά μπορούν να επιτείνουν τις κράμπες και να προκαλέσουν μεγάλη αδιαθεσία.

Έτσι λοιπόν από μία κουταλιά από τα Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς και Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση μας δίνει άλλη διάθεση για το γυμναστήριο και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το Worts σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στο www.johnnoaworts.com

worts1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons